Здравейте едно проблемче с фаровете!
- SPEEDER™
- потребител
- Регистриран: 10 яну 2006, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1.3 turbo:)
- Status: Извън линия
Здравейте едно проблемче с фаровете!
Здравейте заклети фенове на форд!Днес се регистрирах в този форум и искам да кажа че е супер и ще ви бъда редовен посетител.И така имам едно проблемче с моето ford-че то си е на годинки но си го обичкам
от няколко месеца имам сериозен проблем с фаровете исчезнаха ми късите имам само габарит и дълги.при продължително превключване от габарит на къси по-някога светват но доста рядко се случва това.сега ще се запитате "добре бе на какво караш тогава"имам регулатор на фаровете и си перкам на максимално намалени дълги които ми служат за къси,но повярваите ми искам да си ги оправа късите.много моля ако някой знае как да се избава от този проблем ще съм му признателен много!4ао и успех на всички!!!

-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
- Status: Извън линия
Първо си провери бушоните и крушките - трябва да си сигурен, че са читави. Когато се убедиш в това просто почисти масата на фаровете. Тя мисля, че е обща за двата фара. Вадиш крушката, почистваш леглото, клемата при това легло, клемата от другия край на кабела (при другия фар) и леглото на крушката на другия фар.
При мен имаше подобен проблем и така се оправи. Просто когато масата е окислена тока става много висок -> гърмят бушони и лампи...
При мен имаше подобен проблем и така се оправи. Просто когато масата е окислена тока става много висок -> гърмят бушони и лампи...