Blabla от "Колко може да е цената на един Ескорт"
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
- Status: Извън линия
Blabla от "Колко може да е цената на един Ескорт"
Без лоши чувства със 320, 150к.с. ще те начупя на каквато искаш дисциплинаKokalAudio написа: -всички БВМ та до 150 коня по магистралата ги виждам единствено за малко докато ми е пуснат левия мигач и после в огледалата![]()

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: Колко може да е цената на един Ескорт
isoiso написа:Без лоши чувства със 320, 150к.с. ще те начупя на каквато искаш дисциплинаKokalAudio написа: -всички БВМ та до 150 коня по магистралата ги виждам единствено за малко докато ми е пуснат левия мигач и после в огледалата![]()
да си доволен от колата и вървежа и е друго, а това горното е смешно. Айде да не сме коне с капаци, има и други коли освен Форд и те не са паднали от небето, да не кажа друго.
не бе просто човека не е настъпил бавареца докрай

-
- потребител
- Регистриран: 15 окт 2008, 20:02
- Модел на автомобила: Volvo V40 2.0 turbo 99" & Ford eskort 1.8 115hp + 97"
- Контакти:
Аз за БМВ то наизуст не говоря
ако сте малко повече Форд фенове и любопитни ще знаете колко са тромави БМВ тата
енда от причините ест загубите по задното предаване
аз няма да отговоря на нито един пост повече свързан с тази тема ще ви дам само данните
които показват руснаците и ще ви кажа ,че положителни подобрения по Специялно моя ескорт се намират
нямам намерение да ги коментирам защото това ми е скрития кос и кефа 
може да питате колегата Кугър колко близо зад него вървя и то с един човек повече и музика
е освен ако и неговата не върви
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3377.html-" onclick="window.open(this.href);return false;Фордаааааа
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1175.html-" onclick="window.open(this.href);return false;Българската минерална вода
Принципно или излизаме на равно или го бия не ме е било досега а на дълго птк няма какво да коментираме способноста на предното да влиза в завой по голяма скорост по сигорно (поне за този клас коли)
Пак повтарям няма да споря аз ви го казвам за кеф защото това си е нашта марка пък вие?Е нз не го очаквах
и така........

енда от причините ест загубите по задното предаване
аз няма да отговоря на нито един пост повече свързан с тази тема ще ви дам само данните
които показват руснаците и ще ви кажа ,че положителни подобрения по Специялно моя ескорт се намират

може да питате колегата Кугър колко близо зад него вървя и то с един човек повече и музика

е освен ако и неговата не върви

http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3377.html-" onclick="window.open(this.href);return false;Фордаааааа
http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1175.html-" onclick="window.open(this.href);return false;Българската минерална вода
Принципно или излизаме на равно или го бия не ме е било досега а на дълго птк няма какво да коментираме способноста на предното да влиза в завой по голяма скорост по сигорно (поне за този клас коли)
Пак повтарям няма да споря аз ви го казвам за кеф защото това си е нашта марка пък вие?Е нз не го очаквах
и така........
- Cougar
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 09:34
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
isoiso написа:Без лоши чувства със 320, 150к.с. ще те начупя на каквато искаш дисциплинаKokalAudio написа: -всички БВМ та до 150 коня по магистралата ги виждам единствено за малко докато ми е пуснат левия мигач и после в огледалата![]()
да си доволен от колата и вървежа и е друго, а това горното е смешно. Айде да не сме коне с капаци, има и други коли освен Форд и те не са паднали от небето, да не кажа друго.
Колега ако си някъде от региона дай да се разберем да се срещнем и да ме начупиш...150 ванос coupe 3 пъти ми гледа гъза
есkорта е 115 коня и 100 кила под мен, а аз с1м 131 коня
Продавам си колата !
- isoiso
- потребител
Вижте сега приятели не ми се водят празни спорове, то си е и до шофьор и до състояние на колата. Аз ви казвам, че по принцип Е36 2,0 150к.с. ви чупи и двамата, а ако не ви се вярва поровете малко из интернет за инфо.
ето ви един сайт http://www.ultimatespecs.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Ako трябва да сме искрени, според каталог.ауто.ру и двата автомобила ускоряват от 0 до 100км/ч за 9.9 секунди. БМВ-то е 150 коня и 190/4200нм въртящ при 1285кг, а Фордчето е 1080кг 115кончета и 160/4500 нм. Не ми се мисли 131 или 150 "коньовити Искорти ко щи" му причинят

- isoiso
- потребител
Така е аз и не съм казал друго! Но 115 коньовия Ескорт ще му причини единствено смях. Аз като се кача от 155к.с. на 115 - направо е трагедия това не са 2-3 коня. Ако сравняваме с по-мощни Ескорти нали се сещаш, че това е един от "най-малките" мотори на BMW? Всичко е кг/1к.с. марките нямат особено значение в гонка т.е. не сравнявам марки тука, просто едната кола е с 35к.с. отгоре.cossy написа: Не ми се мисли 131 или 150 "коньовити Искорти ко щи" му причинят![]()
![]()
- Bijutera
- потребител
не е коректно да сравнявате Ескорт с БМВ 3-ка!
Аре вместо ескорта да сложим двулитровия двигател на Мондео от същата година да видим БМВ-то колко фордовски отработени газове ше вдиша по магистралата

Аре вместо ескорта да сложим двулитровия двигател на Мондео от същата година да видим БМВ-то колко фордовски отработени газове ше вдиша по магистралата

- impresa
- потребител
- Регистриран: 04 юни 2006, 20:18
- Модел на автомобила: E46 330Ci 231hp / E92 335d 286 hp

Сложи и фактора, че си с комби, и след това, че само по каталог си близо секунда назад до 100, и след това сложи "минералната вода", която е с 300 кила отгоре, а и пак си недочел за загубите от задното предаване

Ескорт като този повече от 3500 викай ура

Не се мери с коли, дето не си им в категорията >:D<:
-
- потребител
- Контакти:
Или не ти е изгодно защото имаш и БМВ ?impresa написа:>:D<: Стига си ги късал тез БМВ-та бе
![]()
![]()
![]()
Сложи и фактора, че си с комби, и след това, че само по каталог си близо секунда назад до 100, и след това сложи "минералната вода", която е с 300 кила отгоре, а и пак си недочел за загубите от задното предаване![]()
Ескорт като този повече от 3500 викай ура![]()
Не се мери с коли, дето не си им в категорията >:D<:
А какво има да чета за БМВ-то тов азадно какво не му пречи грам или на кола 1300г мног и ходи задно понеже е супер стабилна отзад?
Попринцип не съм фанатик на тема Форд ама нали се сещаш
,че на няколко пъти по магистралите
на разни с разни БМВ та им идеше да се блъснат щото нито ме стигат нито могат да влзят в завой(лек завой по магистралата) с 200+ с тези е36 със стандартно окачване както съм аз

това е истината пък тея 143 и 115 дето са въобще не ги коментирам
аз не съм състезател няма и да стана казах го в интерес на марката ,но
веднага е каккккккккк Глупав форд ще бие величствено БМВ
еми как ейтей!
(зарад теб ще си допиша и колите които ми се намират може пък да има и нещо по класно от форд

P>S>
Това е Форд форум и е нормално Форд да са на почит пред другите марки Междо другото

Моите лични ама лични коли са два форда ,но всичките коли които имаме из семейството ами сичките са хубави
и БМВ са хубави ,но стига са биле безмъртни

- isoiso
- потребител
Не е така колега ако беше написал, че си счупил 115к.с. БМВ щях да ти кажа браво! Относно задното няма манияшка кола в световен мащаб с предно и това не е случайно. Вкл. и при Форд - Мустанг, GT и т.н. Само това ми липсва на Алфата, че е с предно и не мога да се пързалям с децата зимно времеKokalAudio написа:веднага е каккккккккк Глупав форд ще бие величствено БМВ
еми как ейтей!

- impresa
- потребител
- Регистриран: 04 юни 2006, 20:18
- Модел на автомобила: E46 330Ci 231hp / E92 335d 286 hp
Само не говори за високи скорости, че един колега пак величаеше един ескорт комби 1,6, как прелетятл Пловдив-София със средна скорост 197, .. км/ч, при максимална по книжка 177
и вдигал на места 220
БМВ са тежки автомобили и искат обороти, за да влезнат в стихията си! Та в този аспект само да вметна, че след 3000 оборота, т.е горе-долу точно след 100км/ч се получава максималната мощност на колелата и точно тогава идва кефа от 6те братя под предния капак. Та тея чудесии, дето си ги мислиш, ги забрави. Ела ми гони 5цата или 3ката по изобр
Последните ми 3 автомобила са само със задно предаване, та просто не говори, истинските автомобили са със задно предаване, предното е за работа
Имал съм 2 форда(и със задно, и с предно), та не ми говори за Форд. Лошо от сиерата не съм видял.
На старт сиерата е била кантар с 320ка, но след 100км/ч ...
Сиерата 1150кила, бмв-то 1400кг
Различен клас автомобили, предназначени за различна целева група от обществото.
Не можеш да сравняваш автомобил, който като нов е струвал 80 000 , с автомобил, който е бил 25 000.
Мен честно казано ми е смешно като ме изпревари голф, било то и GTI
Та в този контекст ако карам ескорт комби, няма да тръгна да се меря с БМВ, а и да му викам бг мин вода
примерно

БМВ са тежки автомобили и искат обороти, за да влезнат в стихията си! Та в този аспект само да вметна, че след 3000 оборота, т.е горе-долу точно след 100км/ч се получава максималната мощност на колелата и точно тогава идва кефа от 6те братя под предния капак. Та тея чудесии, дето си ги мислиш, ги забрави. Ела ми гони 5цата или 3ката по изобр

Последните ми 3 автомобила са само със задно предаване, та просто не говори, истинските автомобили са със задно предаване, предното е за работа

Имал съм 2 форда(и със задно, и с предно), та не ми говори за Форд. Лошо от сиерата не съм видял.
На старт сиерата е била кантар с 320ка, но след 100км/ч ...

Различен клас автомобили, предназначени за различна целева група от обществото.
Не можеш да сравняваш автомобил, който като нов е струвал 80 000 , с автомобил, който е бил 25 000.
Мен честно казано ми е смешно като ме изпревари голф, било то и GTI

Та в този контекст ако карам ескорт комби, няма да тръгна да се меря с БМВ, а и да му викам бг мин вода

-
- потребител
- Контакти:
Преказваш логично и смислено съгласен съм и за Голфчетата 
ще спра да споря защото явно и двамата нямаме желание и никой от нас няма да промени мнението на двамата
Ейсега видях темата за Сиерата !Евала много е била хубава
Просто от опит знам ,че кола с задно е хубаво нещо ,но трудно се кара с голяма скорост защото задницета е лека
не е като поршето да и тежи отзад
и така нататък ..........

ще спра да споря защото явно и двамата нямаме желание и никой от нас няма да промени мнението на двамата
Ейсега видях темата за Сиерата !Евала много е била хубава

Просто от опит знам ,че кола с задно е хубаво нещо ,но трудно се кара с голяма скорост защото задницета е лека

не е като поршето да и тежи отзад

и така нататък ..........

- Cougar
- потребител
- Модел на автомобила: Ford Probe GT '93 2.5 V6 EB9003AH, Ford Cougar '00 2.0 16V EB9950AH
Повтарям!
Карам 2.0 16В 131 к.с. 1300кг купе с предно
, предизвиквам всякакви 318ис,320 до 150 к.с. включително (и ВАНОС), искам да ставам за смях.
Няма да се впускам в тъпи спорове, който може да ми докаже, че 150 к.с. e36 (купе или 4 врати) ще ме направи за смях, да заповяда.
Гонил съм се със 150 купе ванос и 150 4 врати без ванос и знам за какво става дума.
А за това, че супер колите били със задно, е съвсем друга бира - там двигателя е другаде!
А ако става дума за коли с еднакво тегло и коне с предно и задно, просто няма място за спорове...
Карам 2.0 16В 131 к.с. 1300кг купе с предно
, предизвиквам всякакви 318ис,320 до 150 к.с. включително (и ВАНОС), искам да ставам за смях.
Няма да се впускам в тъпи спорове, който може да ми докаже, че 150 к.с. e36 (купе или 4 врати) ще ме направи за смях, да заповяда.
Гонил съм се със 150 купе ванос и 150 4 врати без ванос и знам за какво става дума.
А за това, че супер колите били със задно, е съвсем друга бира - там двигателя е другаде!
А ако става дума за коли с еднакво тегло и коне с предно и задно, просто няма място за спорове...
Продавам си колата !
- isoiso
- потребител
Между другото ми навихте пружините сега да се пускам с един приятел, обадих му се и утре ги пускаме щото данните са близки
ако го метна с моя голям 5-метров кораб ще е голям смях
http://www.ultimatespecs.com/index.php? ... ,1043&do=1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ultimatespecs.com/index.php? ... ,1043&do=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Май повечето от спорещите не са карали кола със задно. Единственото преимущество на предното (според мен) е само на сняг. Докато предните колела пищят и вдигат пушилка в стил Бързи и яростни, колата със задно набира преднина. Относно завиването, техниката е коренно различна, когато се качих на Ориона щях да се претрепя на завой, който със Жигулата го вземах със 20 км/ч повече, просто газта се подава на различно място.
Обаче темата беше съвсем друга а къде се отплеснахме.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

- Bijutera
- потребител
По начало БМВ-то на колегата с 6 цилиндровия двигател е истински бегач спор няма и е смешно да твърдим,че някакъв ескорт ще го издуха по магистралата,колкото и да ми е неприятно да го кажа.Всяка жаба трябва да си знае гьола.И аз съм се дърпал с А4,Еклипс и тн и е ясно,че ескорт не е бегачка,дори и с 1,8 двигателя.Но ако сложим 1,8 литровия на Ескорт до БМВ 318 работата е на кантар...даже мисля,че тежкия баварец няма да се справи 

- Cougar
- потребител
какви кантари, 318 комби с мондео 1.6 го правех смешен...
а на колегата бмв-то е 325, не 320
а на колегата бмв-то е 325, не 320
Продавам си колата !
- Cougar
- потребител
Колега винаги съм уважавал мнението ти, сега включително, но не мога да се съглася с някои неща.HACKO написа:Май повечето от спорещите не са карали кола със задно. Единственото преимущество на предното (според мен) е само на сняг. Докато предните колела пищят и вдигат пушилка в стил Бързи и яростни, колата със задно набира преднина. Относно завиването, техниката е коренно различна, когато се качих на Ориона щях да се претрепя на завой, който със Жигулата го вземах със 20 км/ч повече, просто газта се подава на различно място.
Примери
карах bus Мицу L300 1.6 карб 75к.с. с гуми 185/70/14 (бусаджийски) и ги палеше както си иска, а е със задно.
Когато окачването и предницата най вече са ти наред, колата почти не мръдва при потегляне, което означава че предницата не ти олеква и правиш по-добри стартове.
С БМВ, на чиято задница тежат само седалка, рез. гума и резервоара (дето в БГ попринцип е почти празен) няма как да правиш адските стартове. Просто гуми се палят много по-лесно със толкова коне и толкова лека задница.
+ това предницата е по-тежка заради двигателя.
Една от най-бързите коли в Габрово е Голф 3 ВР6 2.9 с турбо, интерцоолер и керамичен съединител. Според собственика мощността се върти около 300-350 к.с.
Човека с 2та М3 в Габрово си е признал, че не иска да се пуска с него.
И да - Голфа няма проблем с тръгването!
Техника, гуми, окачване.
Продавам си колата !
- isoiso
- потребител
Микробуса не е ориентир защото няма нищо общо с лека кола, задницата е супер лека и е предвиден да е с ТОВАРCougar написа: Колега винаги съм уважавал мнението ти, сега включително, но не мога да се съглася с някои неща.
Примери
карах bus Мицу L300 1.6 карб 75к.с. с гуми 185/70/14 (бусаджийски) и ги палеше както си иска, а е със задно.
Когато окачването и предницата най вече са ти наред, колата почти не мръдва при потегляне, което означава че предницата не ти олеква и правиш по-добри стартове.
С БМВ, на чиято задница тежат само седалка, рез. гума и резервоара (дето в БГ попринцип е почти празен) няма как да правиш адските стартове. Просто гуми се палят много по-лесно със толкова коне и толкова лека задница.
+ това предницата е по-тежка заради двигателя.