ЧИПРОВЦИ - Разкази на очевидци :)
- la4o
- потребител 
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
- Status: Извън линия
ЧИПРОВЦИ - Разкази на очевидци :)
Предлагам тук, да напишем по няколко реда за впечатленията си... а старите теми за екскурзията на мястото им в кофата 
Маршрута беше следния:
София - Клисурския манастир - Монтана - Чипровци - пещера Магура - Белоградчик - Чипровци - Берковица - София
Посетените места са адски много музеи, скали, пещери и т.н
 музеи, скали, пещери и т.н
Аз лично съм невероятно впечатлен от Магурата, Белоградчишките скали и музея в Чипровци
Показаха ми как се тъче на стан и вече нямам притеснения, какво ще стане след като ерата на уеб дизайна си отиде имам си занаят :Р
 имам си занаят :Р
Мястото на което спахме беше повече от прекрасно, местата където ядохме също... за да ви подразня ще кажа че цените бяха достатъчно ниски за да можем да отидем и ние дето сме на бензин
Абе с две думи - много ИЗПУСНАХТЕ!
Поздрави,
la4o

Маршрута беше следния:
София - Клисурския манастир - Монтана - Чипровци - пещера Магура - Белоградчик - Чипровци - Берковица - София
Посетените места са адски много
 музеи, скали, пещери и т.н
 музеи, скали, пещери и т.нАз лично съм невероятно впечатлен от Магурата, Белоградчишките скали и музея в Чипровци

Показаха ми как се тъче на стан и вече нямам притеснения, какво ще стане след като ерата на уеб дизайна си отиде
 имам си занаят :Р
 имам си занаят :РМястото на което спахме беше повече от прекрасно, местата където ядохме също... за да ви подразня ще кажа че цените бяха достатъчно ниски за да можем да отидем и ние дето сме на бензин

Абе с две думи - много ИЗПУСНАХТЕ!
Поздрави,
la4o
- 
				мондела
- потребител 
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:51
- Модел на автомобила: MONDEO 2002 TDDI
Re: ЧИПРОВЦИ - Разкази на очевидци :)
здрасти la4o,планираме семейно пътуване по същия маршрут-белоградчик,магура,леденика,та кажи в кой хотел спахте да знаем и ние.

- la4o
- потребител 
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
:)
мондела,
Ние спахме в Чипровци, там има две доста хубави частни хотелчета, по скоро са къщи, но са направени изключително добре.
Едната (която на мен ми хареса повече) е Павлова къща, другата (в която спахме) се казва "Къща за гости Торлаците". За съжаление в момента не мога да си намеря визитките с координатите им, но мисля, че някой от колегите може би също ги има. Хубаво е да се направи предварително резервация, защото не разполагат с много места и рядко има свободни.
Цените и в двете са 10 лв. на човек. Снимки можеш да видиш на адрес: http://www.clubford.org/gallery (там гледаш Срещи 2005 - Чипровци, мисля че са три директории)
в една от директориите има снимки на павловата къща от вън и снимки в апартамента (той е 40 лв. за нощ целия)
Това е от мен. По-късно ще се опитам да дам телефоните, а ако някой от колегите ги има да помага
поздрави,
la4o

Ние спахме в Чипровци, там има две доста хубави частни хотелчета, по скоро са къщи, но са направени изключително добре.
Едната (която на мен ми хареса повече) е Павлова къща, другата (в която спахме) се казва "Къща за гости Торлаците". За съжаление в момента не мога да си намеря визитките с координатите им, но мисля, че някой от колегите може би също ги има. Хубаво е да се направи предварително резервация, защото не разполагат с много места и рядко има свободни.
Цените и в двете са 10 лв. на човек. Снимки можеш да видиш на адрес: http://www.clubford.org/gallery (там гледаш Срещи 2005 - Чипровци, мисля че са три директории)
в една от директориите има снимки на павловата къща от вън и снимки в апартамента (той е 40 лв. за нощ целия)
Това е от мен. По-късно ще се опитам да дам телефоните, а ако някой от колегите ги има да помага

поздрави,
la4o