За 20 дни за UP
-
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2007, 19:16
- Модел на автомобила: Мазда 323
- Status: Извън линия
За 20 дни за UP
Нека правоимащите помислят пак за времето за повдигане на тема,визирам предимно"Купува/Продава".Теми с актуално съдаржание за12 часа отиват на втора страница,а на първа седят такива в които се продават два стари спирачни диска или изпуснал заден амортесЬор и се коментира постоянно колко били скъпо "щото нови струват (еди колко си)".За други форуми няма да коментирам за да не чета после-"стой си там".Въпроса е не къде да сто, а този форум също да е максимално ефективен за потребителите си.Всичко това е мое мнение и ако греша-поправете ме и напишете къде.
Благодаря и дано се коригират нещата към по-добро ползване.
Благодаря и дано се коригират нещата към по-добро ползване.
Последна промяна от pavkata_svt на 16 май 2008, 19:00, променено общо 1 път.
Телефон:0898 69 65 03 или 0888 700 336 Павката.Телефонните разговори не са скъпи както преди 10 години.
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Re: За 20 дни за UP
Туй е положението. Обсъждано е и преди, виж темите. Засега остава толкова.
-
- потребител
Да де ама откакто съм в този форум все така се отговаря,както казваш"обсъждано е и преди"било на мен или на друг колега който повдига въпроса.Вместо "туй то"да направим нещо,явно повече потребители имат същия проблем.Нека да работим заедно за "Благото на братството"
Телефон:0898 69 65 03 или 0888 700 336 Павката.Телефонните разговори не са скъпи както преди 10 години.
- cenzor
- потребител
- Контакти:
pavkata_svt написа:Да де ама откакто съм в този форум все така се отговаря,било на мен или на друг колега който повдига въпроса.Вместо "туй то"да направим нещо,явно повече потребители имат същия проблем.Нека да работим заедно за "Благото на братството"

Иначе - за "проблема" се знае , но ще се коригира , заедно с корекция на останала част на правилата на раздел Продава ( които корекции в правилата ще отстранят доста от сегашните досади и недоразумения).
-
- потребител
ОК.Знам че не е лесна модерацията,и е трудно да се постигне идеален баланс.Работете по този и всички други проблеми и дано има положителен резултат за по-голямата част(мнозинството)потребители.А за плащането-нали идеята е форумът да не е комерсиален и същевременно полезен.
- FordSierra1.6L
- потребител
- Регистриран: 28 фев 2005, 22:11
- Модел на автомобила: Ford mondeo MK2 2.5 V6 "ST"
Според мен 20 дена също е много за ъпване на темите....защото след 1-2 седмици като погледнеш някоя тема и си мислиш ,че продаваното нещо вече го няма и не звъниш и нямаш интерес.....най-добре ще е поне така си мисля аз ,да се ъпват теми примерно на няколко дена да кажем 3-4-5 дена ,така тези които търсят нещо и следователно които искат да го купят ще видят ,че се продава все още и е актуална офертата.....
Защото след 20 дена предлаганите неща почти стават неактивни и аз не бих звъннал на нещо което се е продавало преди 20 дена не за друго а защото може да е продадено......
С една дума по ранното ъпване означава,че офертата на продавача е актуална и следователно купувачите ще видят,че го има все още ....а и така по лесно ще се продават продуктите и няма да се залежават по форума.....
Знам,че е разискван въпроса но трябва да се помисли и за потребителите и да се улеснят все пак поне малко.......
ПС:тук потребителите и потока на теми не е толкова голям.....в тунинг.бг се ъпва на 48 часа кадето са 20 пъти повече потребители от тук....
Не се връзва логиката как там може а тук не.......
Защото след 20 дена предлаганите неща почти стават неактивни и аз не бих звъннал на нещо което се е продавало преди 20 дена не за друго а защото може да е продадено......
С една дума по ранното ъпване означава,че офертата на продавача е актуална и следователно купувачите ще видят,че го има все още ....а и така по лесно ще се продават продуктите и няма да се залежават по форума.....
Знам,че е разискван въпроса но трябва да се помисли и за потребителите и да се улеснят все пак поне малко.......
ПС:тук потребителите и потока на теми не е толкова голям.....в тунинг.бг се ъпва на 48 часа кадето са 20 пъти повече потребители от тук....
Не се връзва логиката как там може а тук не.......

-
- потребител
Е точно за това говорех.Дано модереторите се заемат с проблема.Току що видях че се продава един RS,отговорите са-цената е добра,защо го продаваш,и подобни.Цената си е цена,добра или не-това е .А дали продавача не може да отговори каквото си иска на въпроса "Защо го продаваш"?
И какво,темата се вдига за да си чеше някой пръстите(езика) а реален интерес(за покупка) никакъв.
И какво,темата се вдига за да си чеше някой пръстите(езика) а реален интерес(за покупка) никакъв.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Дали ще се "ъпват" всеки ден или веднъж на 20 дни за мен е все тая. Единственото което ще се постигне е генериране на безброй ненужни мнения.
Това е лично мнение и не ангажирам никой с него.
п.п.
освен това разделите са направени да помагат на потребителите и не са основни за форума. В крайна сметка живеем в пазарна икономика и всеки избира как да си предлага (търгува) нещата. В този смисъл мисля, че ще е по-удачно да се изкопира идеята от хардуер.бг ...
Това е лично мнение и не ангажирам никой с него.
п.п.
освен това разделите са направени да помагат на потребителите и не са основни за форума. В крайна сметка живеем в пазарна икономика и всеки избира как да си предлага (търгува) нещата. В този смисъл мисля, че ще е по-удачно да се изкопира идеята от хардуер.бг ...
- cenzor
- потребител
- Контакти:
Атанас написа:В този смисъл мисля, че ще е по-удачно да се изкопира идеята от хардуер.бг ...

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Ако човек търси нещо конкретно да купи може да потърси с търсачката и да го намери дори то да е на 3-та или 8-ма страница. След това ако смята, че ще се набута много с един телефонен разговор с продавача може да пише в темата или на ЛС и да попита дали все още обявата е актуална. Продавачът най-вероятно си е пуснал уведомяване по e-mail за нови мнения по темата и ЛС и ще се свърже с купувача. Съответно някой ако е продал нещо си казва и темата се заключва.
Та моето мнение по въпроса е, че сегашният срок от 20 дни е приемлив. Все пак поради многото мрънкания на търговците може да се намали на 2 седмици.
Та моето мнение по въпроса е, че сегашният срок от 20 дни е приемлив. Все пак поради многото мрънкания на търговците може да се намали на 2 седмици.
-
- потребител
Атанас,дали ако моята обява беше на 3дни и вече на трета страниц, щеше да си купиш от мен моторче за чистачки на тази цена и с половин доставка?
А за търсачката,как да намеря примерно капачки за джанти които ги има обаче в обява"Мондео на части"
А за търсачката,как да намеря примерно капачки за джанти които ги има обаче в обява"Мондео на части"
Последна промяна от pavkata_svt на 16 май 2008, 21:03, променено общо 1 път.
- cenzor
- потребител
- Контакти:
Спокойно, като се намали срока, за дните, през които няма да можеш да ъпваш, темата ти ще отива не на 3-та , а на 10-та страница..pavkata_svt написа:Атанас,дали ако моята обява беше на 3дни и вече на трета страниц, щеше да си купиш от мен моторче за чистачки на тази цена и с половин доставка?
-
- потребител
К'вото такова,но поне ще има трафик.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
Павка, моторчето е перфектно, и го ползвам за това, за което го купих. С това си изказване ти правя реклама, защото беше коректен.pavkata_svt написа:Атанас,дали ако моята обява беше на 3дни и вече на трета страниц, щеше да си купиш от мен моторче за чистачки на тази цена и с половин доставка?
И сега на въпроса. Да, щях да го купя, защото освен на теб се "обаждах" на още доста хора. Ти ми предложи цена, която ме устройваше и "сделката" стана. В интерес на истината имаше 4 или 5 обяви, в които се продаваха моторчета. Звънях и на такива, които реално не бяха обявили, че ги продават, но продаваха автомобили на части и се предполага, че ги има.
Жив и здрав бъди!
п.п.
И още една реклама, ти беше единствения, който изрази съмнение, че моторчето, което продаваш ще стане на колата ми.

- cenzor
- потребител
- Контакти:
И кой ще го плаща този трафик?pavkata_svt написа:К'вото такова,но поне ще има трафик.
И кой ще си играе да следи кой през колко дни ъпва?

Чакай да сменим правилата

-
- потребител
Незнам това е ваша работа.Не исках да коментирам за други форуми(автомобилни)но явно трябва.В два други форума темата се вдига "не повече от веднъж на ден",как следят и кой плаща незнам.Явно има подходящите начини и хора.А и се си мисля че плашейки ме с некви свирки и картони(от тъп според мен спорт) не постигаш никакив резултат.Сменете ги пък ще видим.
- cenzor
- потребител
- Контакти:
"Свирките и картоните" са символа за ban = отстраняване от форума.pavkata_svt написа:Незнам това е ваша работа.Не исках да коментирам за други форуми(автомобилни)но явно трябва.В два други форума темата се вдига "не повече от веднъж на ден",как следят и кой плаща незнам.Явно има подходящите начини и хора.А и се си мисля че плашейки ме с некви свирки и картони(от тъп според мен спорт) не постигаш никакив резултат.Сменете ги пък ще видим.
Резултат не целя, когато има нови правила ще стане ясно кое и как.
-
- потребител
Така както разбирам,заради тази тема Сензора иска да ме гони от форума,след като са готови новите правила.
- cenzor
- потребител
- Контакти:
pavkata_svt написа:Така както разбирам,заради тази тема Сензора иска да ме гони от форума,след като са готови новите правила.

Не четеш ..... Когато има нови правила, те ще са по-строги. И който ги наруши - ще бъде санкциониран ( заради което сложих и иконата).
Случаи като твоя ( в който ти знаеше, че нарушаваш правилата и въпреки това писа в темата) ще бъдат наказвани.
Сегашната тема и това, което пишеш в нея сега нямат нищо общо с бъдещите правила.
Дано сега стана по-ясно.
-
- потребител
Да.Милслете правилата,пък ще видим,дано стане по-добре!
И темата е пусната от мен,нормално е да пиша в нея.
И темата е пусната от мен,нормално е да пиша в нея.