МОИТО МОНДЕО ( В ПРОЕКТ )
- disc
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2005, 22:43
- Модел на автомобила: Orion 1.8 16V Turbo, Fiesta 2.0 16V, Focus 2.0 16V
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: МОИТО МОНДЕО ( В ПРОЕКТ )
203HP и колко въртящ момент
, в Ст. Загора казваш, в СБА си го мерил... ?
А кое точно мерихте "в СБА при един приятел на чичката на тест"?

Of all the things I've lost
I miss my mind the most
I miss my mind the most
- FoCuSsS2000
- потребител
- Регистриран: 20 яну 2008, 13:15
- Модел на автомобила: Форд Фокус 2000 16v
явно не само аз проявявям малко недоверие към тези 203 коня.
нищо лично колега но това са цели 70 коня вдигната мощност от стоковия вариант,при това без турбо,което си е цяло постижение.обясни малко по-обстойно манипулациите извършени от чичо ти, говориш за сериозни коне,по твойте думи мерени на "тест" ,но според мен за тези модове които си направил,203 конски сили са си доста...да не кажа трудно достижими.Ако можеш да пуснеш една графика от замерванията на диното,вярвам много хора ще сме ти благодарни и ще затвориш устата на неверниците(в това число и моята)
п.с.
пак повтарям не целя да се заяждам или да завиждам,просто ми се иска малко повече инфо.Успех с проекта>Важното е че имаш желание
нищо лично колега но това са цели 70 коня вдигната мощност от стоковия вариант,при това без турбо,което си е цяло постижение.обясни малко по-обстойно манипулациите извършени от чичо ти, говориш за сериозни коне,по твойте думи мерени на "тест" ,но според мен за тези модове които си направил,203 конски сили са си доста...да не кажа трудно достижими.Ако можеш да пуснеш една графика от замерванията на диното,вярвам много хора ще сме ти благодарни и ще затвориш устата на неверниците(в това число и моята)

п.с.
пак повтарям не целя да се заяждам или да завиждам,просто ми се иска малко повече инфо.Успех с проекта>Важното е че имаш желание
Всеки си има свой собствен вкус,казало кучето и си облизало оная работа.
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Хммм... джипове, Мондеота комби турбо тунинг 1 милион коня без турбо, метанови инжекциони, гаджетата ходят с кола в проект на разходки из България, СБА динота... 2000 марки, 3000 марки, Ауди А6.
Нещо работата намирисва на балък парад с елементи на фантастичен трилър. Братле, я защити малко тезата, че много "Неродени Петковци" се навъдиха и станахме бая хора скептични!
Нещо работата намирисва на балък парад с елементи на фантастичен трилър. Братле, я защити малко тезата, че много "Неродени Петковци" се навъдиха и станахме бая хора скептични!

- tisho_tbk
- потребител
- Регистриран: 25 фев 2007, 18:07
- Модел на автомобила: Mondeo'2009 2L TDCI 103kw
- Контакти:
Kocko написа:Хммм... джипове, Мондеота комби турбо тунинг 1 милион коня без турбо, метанови инжекциони, гаджетата ходят с кола в проект на разходки из България, СБА динота... 2000 марки, 3000 марки, Ауди А6.
не съм мноого наясно с положението на teodor4o, но пък наистина има джип. видях му мондеото и метана

ся колко коня е колата - не мога да кажа, нито съм я карал нито съм се возил. познавам го и съм склонен да му повярвам.
-
- потребител
- Регистриран: 05 апр 2008, 10:21
- Модел на автомобила: tranzit 2.0 benzin 115 konski sili s gazova uredba
това мондео след 2 години като взема книжка може да му стана собственик ако не е продадено ! Сега по темата колата е чудесна 203 коня не са малко интересно става с турбо компресора тогава може да мине 300 конски сили ! Ще видим най-добре когато всичко е готово ! Мнооо се радвам за този колега който с голямо желание постигна тези резултати!

-
- потребител
- Регистриран: 10 апр 2008, 22:00
- Модел на автомобила: mondeo :)
Аз съм от стара загора и съм се возил в този форд , Теодор ми е съученик ( бивш ) .
само ще кажа че колата върви като откачена , и пред очите ми и на половината Стройтелен техникум е скъсвала Голф GTI 150 k.s. и БМВ 520 - на Ивайло и Коцето !
незнам дали е 203 коня както казва Тошко но върви много , аз по съм склонен на 170 - 180 .
и Тошко наистина има 2 джипа ! тъй че комплексарите да си затворят устите
който знае Тошко от стз , знае че е точен тип .
само ще кажа че колата върви като откачена , и пред очите ми и на половината Стройтелен техникум е скъсвала Голф GTI 150 k.s. и БМВ 520 - на Ивайло и Коцето !

незнам дали е 203 коня както казва Тошко но върви много , аз по съм склонен на 170 - 180 .
и Тошко наистина има 2 джипа ! тъй че комплексарите да си затворят устите

който знае Тошко от стз , знае че е точен тип .

- bobi_turbo
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 21:38
- Модел на автомобила: Ескорт Седан 1.8ТДИ Джия
Абе и аз се чудя защо често го мяркам мондеото пред стройтелния
Теодор ако влиза във форума мога да му предложа една оферта-ако иска да се пуска с нещо дето бие голфове по 150 коня да пише ще му уговоря среща
пп.Да не се притеснява става дума за ренде 150 магарета

Теодор ако влиза във форума мога да му предложа една оферта-ако иска да се пуска с нещо дето бие голфове по 150 коня да пише ще му уговоря среща

пп.Да не се притеснява става дума за ренде 150 магарета
-
- потребител
- Регистриран: 05 апр 2008, 10:21
- Модел на автомобила: tranzit 2.0 benzin 115 konski sili s gazova uredba
вчера случайно попаднах на обявата на мондеото в http://www.mobile.bg" onclick="window.open(this.href);return false; !Защо е продаваш колата?
-
- потребител
- Регистриран: 23 юни 2007, 11:40
- Модел на автомобила: FORD FOKUS МК1 1,8TDDI
Абсолютно стоков - Местоположение: Стара Загора
Като варви толкова много аз съм със мондео 1,8 115 коня може да се пробваме да видим това вървящо мондео какво ше направи където бие голфове и BMW-та
- tisho_tbk
- потребител
- Регистриран: 25 фев 2007, 18:07
- Модел на автомобила: Mondeo'2009 2L TDCI 103kw
- Контакти:
хахаха , ето ви http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=3&t=19169 място за изява:)vladi tanev написа:Като варви толкова много аз съм със мондео 1,8 115 коня може да се пробваме да видим това вървящо мондео какво ше направи където бие голфове и BMW-та
-
- потребител
- Регистриран: 23 юни 2007, 11:40
- Модел на автомобила: FORD FOKUS МК1 1,8TDDI
Абсолютно стоков - Местоположение: Стара Загора
Стига да е там с удоволствие но ме хвана яд на някои изказвания и затова така реагирах а и ми писна от такива писания и изказвания мойта кола това и това може,варви повече.еди колко си коня е,варви като самолет и някои изказвания че сме били комплексари и така нататък,не искам аз да съм човека който да вкарам ред но поне да се казва истината а не само да си чешим езиците.
-
- потребител
- Регистриран: 13 яну 2008, 11:21
- Модел на автомобила: мл 320 , рекстън 270
мондеото е продадено на Кирил4о от форума тъй 4е занимавайте него с глупостите в момента е с 1.8 115 коня на 60000 км двигател на метан дал съм и
2.0 16 , с вси4ки 4асти към него колектори всмукателни и изходяши , компутъра и 4ипа , дюзи и керамичния съединител .
нека той ви обяснява ве4е !
Нека модератора да изтрие темата.
2.0 16 , с вси4ки 4асти към него колектори всмукателни и изходяши , компутъра и 4ипа , дюзи и керамичния съединител .
нека той ви обяснява ве4е !
Нека модератора да изтрие темата.
MONDEO 2.0 16V , REXTON 270 CDI 198 hp . ML 320 I.
- nicko
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
Ей тоя Теодорчо ни прави на балъци. И аз се хванах на тея небивалици. И Кирилчо продължава, а да не се окаже, че и двамата са един и същи. Що се занимаваш с глупости бе моето момче.

- billy_boy
- потребител
- Регистриран: 01 фев 2006, 12:40
- Модел на автомобила: Audi a4 1.8TQ AJL, караше Sierra
- Контакти:
Лесно може да се разбере Лачо съдеиствай с ИПтата и махаи тая тема. Видях че беше пуснато в мобилето за 10000 и там беше написано че е приготвено за турбиниране... Да му е честито на Кирилчо

- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Вчера го видях на живо, даже му свирнах, готино е на живо, не знам колко коня е но е наистина готино