Едно "леко" различно Мондео :)
- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
- Status: Извън линия
Едно "леко" различно Мондео :)
Ами дойде ред и на моята кола да я изложа на показ, макар, че сме малко мръсни ама се михме преди 2дни и пътувахме малко и затова така. Тея дни ще се постарая след автомивката да и направя една фото-сесия специялно за форума. Ето и малко инфо за колата:
Форд - Мондео - Джиа - 2.0
Цвят - тъмно син - перла
Екстри - Пълен ел. пакет, ер-бег, датчик за налягане на маслото, борд комп. (др. не ги изреждам защото си ги има всяко мони, а именно хидравлика, серво, централно и др.)
Допълнителни екстри - Кожен салон, подгряване на седлаките, шоф. е 10-позиционна, двд+тв, ксенон, неон кид, аларма с ключ и чип на дистанционното, пълен оптичен тунинг, джанта 16', спортен филтер К&Н, чип, и спортно гърне. В подробности не ми се пише сега... Само ще кажа, че съм вложил много нерви и средства в това возило. Дано ме слуша до като е при мен
Надявам се да ви допадне
Някой да ми пусне на ЛС телефон на често ходещите на срещите на ОМВ-то та да може и на живо да му се порадвате и да се видиме... Айде толкоз от мен за сега и умната, ако не вие си знаете 

Нещо снимките не излизат никак си...
Форд - Мондео - Джиа - 2.0
Цвят - тъмно син - перла
Екстри - Пълен ел. пакет, ер-бег, датчик за налягане на маслото, борд комп. (др. не ги изреждам защото си ги има всяко мони, а именно хидравлика, серво, централно и др.)
Допълнителни екстри - Кожен салон, подгряване на седлаките, шоф. е 10-позиционна, двд+тв, ксенон, неон кид, аларма с ключ и чип на дистанционното, пълен оптичен тунинг, джанта 16', спортен филтер К&Н, чип, и спортно гърне. В подробности не ми се пише сега... Само ще кажа, че съм вложил много нерви и средства в това возило. Дано ме слуша до като е при мен

Надявам се да ви допадне

Нещо снимките не излизат никак си...

-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 12:54
- Модел на автомобила: Mondeo Mk1 1.6 16V
колата е супер но на твое място бих си сложил емблемата на форд отпред защото маиче я няма (снимката е много гадна и немоа видя )
абе както каза един колега преди - ще я помислят за Паинер вместо ФОРД
абе както каза един колега преди - ще я помислят за Паинер вместо ФОРД

mrdds написа:Мисля,че за този датчик става въпрос...според мен това е датчика за управление на колата
- b2d
- потребител
Няма къде да се сложи емблема
Иначе може да е гледано в мобилето но снимките пак не са перфектни, направих си го като за мен, кожи, тв-двд, ксенон и ще да си остане при мен до като му се нарадвам... Иначе и летните гуми ще му сложа скоро Континентал 225/50/16 Ще го снимам тея дни и ще го изложа в клубфорд на показ 

- b2d
- потребител
Колеги, какво мислите за антикрилото, че мен като, че ли не ме кефи много с него? Алуминиево с чупещо крило и настройка на градуса, но мисля, че ако го сваля по-ниско ще е по-добре ? Така го прави по-агресивно Мондеото ама е и малко като НЛО
+ Малко нови снимки
Мнениея

П.П. Странно от последните снимки до сега има 100+ прегледа, а нито едно мнение да разбирам, че нямате такова или просто различното ви дразни по един или друг начин ? На всякакви базовки изписвате по цифрата мнения тука, когато виждате нещо различно и нестандартно ни звук, ни картина
Някаква дискриминация на агресивните Монита ли долавям или

+ Малко нови снимки

Мнениея

П.П. Странно от последните снимки до сега има 100+ прегледа, а нито едно мнение да разбирам, че нямате такова или просто различното ви дразни по един или друг начин ? На всякакви базовки изписвате по цифрата мнения тука, когато виждате нещо различно и нестандартно ни звук, ни картина

- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Ами щом искаш мнения ето ти едно колата ти като цяло е супер особенно кожения салон изглежда добре има стойка,но само отпред,отзад е меко казано грозна бронята не й отива,а тази пейка отзад просто не мога да я гледам,ако поне малко уважаваш колата си я махни веднага.Евала за труда и усилията да я направиш това което е в момента,но оттук нататък всяка една промяна трябва да бъде много добре обмислена,защото границата между красивото и кича става много тънка.Успех!!!

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Колко тунинговани коли виждаш във форума?
Що искаш мнения?
Селския се е изказал и едва ли си въодушевен
На мен ми харесва, ма сеа няма ти пиша "ей брао мноо лачено"
200+ коня ако му бутнеш под капака няма да е зле
Карал съм тунингован автомобил ...
Абе то един тунинниг ама все пак ме познаваха от 1 км. и от всякъде викахам свиркаха, луд ставах щото от голямо растояние без отличителни белези зор ще се усетиш кой ти свирка, маха и се чудиш сеа тоя на тебе ли вика, псува ли те.
По кръстовища също съм се оглеждал кво съм оакал заради подаден звуков сигнал, докъто видя че някой е познал кенефа и поздравява.
Ех тоя тунниг ...
Напрао бях станал като професионалист с КИТ-а
Жив и здрав да си, да го караш
Най-вече бъди готин
Що искаш мнения?
Селския се е изказал и едва ли си въодушевен

На мен ми харесва, ма сеа няма ти пиша "ей брао мноо лачено"
200+ коня ако му бутнеш под капака няма да е зле

Карал съм тунингован автомобил ...
Абе то един тунинниг ама все пак ме познаваха от 1 км. и от всякъде викахам свиркаха, луд ставах щото от голямо растояние без отличителни белези зор ще се усетиш кой ти свирка, маха и се чудиш сеа тоя на тебе ли вика, псува ли те.
По кръстовища също съм се оглеждал кво съм оакал заради подаден звуков сигнал, докъто видя че някой е познал кенефа и поздравява.
Ех тоя тунниг ...
Напрао бях станал като професионалист с КИТ-а

Жив и здрав да си, да го караш

Най-вече бъди готин