Проблем с фаровете
-
- потребител
- Регистриран: 26 окт 2007, 14:28
- Модел на автомобила: Форд / фиеста
- Status: Извън линия
Проблем с фаровете
Карам Ford Фиеста 98г 1.25 бензин....
забелязях ,че фаровете ми не са регулирани правилно и светят надолу.Имам копче в купето което ги движи нагоре и на надолу .То е в на-горна позиция и фаровете пак са забити в земята.( осветяват около 10 метра пред автомобила).
Та въпроса ми е как да си ги дигна така ,че да освеятват по голяма площ от пътя.
забелязях ,че фаровете ми не са регулирани правилно и светят надолу.Имам копче в купето което ги движи нагоре и на надолу .То е в на-горна позиция и фаровете пак са забити в земята.( осветяват около 10 метра пред автомобила).
Та въпроса ми е как да си ги дигна така ,че да освеятват по голяма площ от пътя.

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
И аз мрънкам от късите на моята.
Иди някъде на стенд да си ги видят.
Аз моите ги вдигах на ръка и ги бях дигнал явно доста щото светеха във въздуха а не на пътя и стана още по-зле щото се образува нещо като стена. После ходих в СБА дадох 5 кинта и ги оправиха ама тази кочина май късите са си и така - ужасни.
Оня ден я оставих в МП да и правят едни неща и питах за фаровете и май са и ги барали че май са по-добре или така ми се ще.
Налага се пак да ходя в МП и ще питам пак за фаровете.
Ходих си диря крушки за късите.
Н7 Osram Silver Star - 25 кинта на бр.
- баси крушките
Гледам си от София. Нищо не те бърка да идеш в МП да ти видят фаровете.
От Люлинското гледам мрънкат че са калпазани та иди в Младост. Разбарх че или не взимат пари или са смешни стинки в рамките до 5 лв.
Иди някъде на стенд да си ги видят.
Аз моите ги вдигах на ръка и ги бях дигнал явно доста щото светеха във въздуха а не на пътя и стана още по-зле щото се образува нещо като стена. После ходих в СБА дадох 5 кинта и ги оправиха ама тази кочина май късите са си и така - ужасни.
Оня ден я оставих в МП да и правят едни неща и питах за фаровете и май са и ги барали че май са по-добре или така ми се ще.
Налага се пак да ходя в МП и ще питам пак за фаровете.
Ходих си диря крушки за късите.
Н7 Osram Silver Star - 25 кинта на бр.

Гледам си от София. Нищо не те бърка да идеш в МП да ти видят фаровете.
От Люлинското гледам мрънкат че са калпазани та иди в Младост. Разбарх че или не взимат пари или са смешни стинки в рамките до 5 лв.