Преходник
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- Status: Извън линия
Преходник
След дълго мотане и ходене по мъките най-накрая успях да си намеря декоративен панел за да си ложа новото аудио, и ето че май пред поредното дълго обикаляне и търсене на друго - преходник Форд - ISO, къде освен в мотопфое може да се намери такъв преходник, на каква цена горе-долу. Ако не успяе да намеря, някой може ли да ми каже значенията на цветовете на кабелите 

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
клик
такъв преходник можеш да си купиш от Технополис -ако има в Бургас или във всеки магазин в който продават аудио за коли
такъв преходник можеш да си купиш от Технополис -ако има в Бургас или във всеки магазин в който продават аудио за коли
времето е като парите-никога не стига
- MegatroniC
- потребител
- Контакти:
Тъй сдобих се с всички видове преходници (м@ма им фордовска) ISO-DIN за антената и за останалите кабеляци FORD-ISO сега трябва да премеря да не би да има разминаване както някой тук беше споменал за несходство с масите на колата и преходника и така изплющял бушона на осветлението 
Това което исках да питам е как сте захванали скарата на новия касетофон в оная голяма дупка, в комплекта има един монтажен болт за отзад, но той не пасва

Това което исках да питам е как сте захванали скарата на новия касетофон в оная голяма дупка, в комплекта има един монтажен болт за отзад, но той не пасва

- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
Не знам дали те разбрах правилно. Ако искаш да закрепиш т. нар. шина (сребристото желяазо, в което се пъха радиото) в дупката става така: След като я вкараш в дупката, изкривяваш отвътре навън едни триъгълни парчета, които са изрязани в ламарината. Като я огледаш ще се сетиш какво описвам. Избираш си по две от всяка страна на шината така че да я притиснат плътно към задната страна на рамката за да не се клати.
- MegatroniC
- потребител
- Контакти:
- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
Всяка би трябвало да ги има. Това са нещо като изрезки в ламарината на различни места. Избираш най-близките до рамката и ги натискаш с една отвертка за да застопорят здраво шината. Аз по друг начин не съм закрепвал допълнително.
Обаче сега ме е яд че не завързах моето радио с някаква тел или нещо подобно отзад за да не може да се вади. Онзи ден ми го откраднаха и явно не е било никак трудно да се извади заедно с рамката.
Просто за норматив е отворена колата и още преди да спре да пищи алармата гадът успя да дръпне радиото и да изчезне.
Обаче сега ме е яд че не завързах моето радио с някаква тел или нещо подобно отзад за да не може да се вади. Онзи ден ми го откраднаха и явно не е било никак трудно да се извади заедно с рамката.

- MegatroniC
- потребител
- Контакти:
- MegatroniC
- потребител
- Контакти:
Ето това е шината:

за кои изрезки става въпрос, ако са тези страничните, те се огъват нагоре и надолу, как ще захване касетофона, отстрани ж конзолата на колата няма някаква шина към която да се притиснат
има само една отгоре по средата, но и там немога да я хвана. Някакви обяснения, или да постна снимка и на дупката в колата 

за кои изрезки става въпрос, ако са тези страничните, те се огъват нагоре и надолу, как ще захване касетофона, отстрани ж конзолата на колата няма някаква шина към която да се притиснат

- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Нали дупката за касетофона има ръб. Рамката и тя има ръб който опира в ръба на отвора. За да не излиза рамката навън подгъваш някой от изрязаните триъгълничета в посока извън рамката и те остават от вътрешна страна на отвора за радиото.
Малко овъртяно ама дано си разбрал.
Малко овъртяно ама дано си разбрал.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
- MegatroniC
- потребител
- Контакти:
- varta777
- потребител
- Регистриран: 16 окт 2007, 17:31
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1998 Zetec-S 16V 75HP
- Контакти:
Глупав въпрос извинявам се. Махам си фабричния касетофон И си купувам плейър тази метална шина за която се обяснява как да се криви тя се купува отделно нали. А колкото до конекторите отзад тях сигурно 6те могат да ми ги свържат в Технополис надявам се.
Пластмасово капаче за таблото предполагам и то трябва да се купи отделно за да запълни дупката на таблото
Общо взето какво трябва да си купя освен новия плейър и откъде
Моля някои който е сменял да каже
Пластмасово капаче за таблото предполагам и то трябва да се купи отделно за да запълни дупката на таблото
Общо взето какво трябва да си купя освен новия плейър и откъде
Моля някои който е сменял да каже
Love sucks. Good love swallows