Съвет за Фиеста 91г., 1.1, град Варна
-
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2008, 13:16
- Модел на автомобила: Ford Fiesta , 1991 , 1.1
- Контакти:
- Status: Извън линия
Съвет за Фиеста 91г., 1.1, град Варна
Здравейте,
Имам Фиеста 91г. 1.1 В момента едната свещ изгаря през месец и освен това докато карам, като спра и двигателя губи обороти и понякога гасне.
Освен това има проблем сутрин като дадеш на задна като не е загряла и се дави колата и блокира. Трябва да се чака 5 минути на празен ход
Като цяло искам да продам колата защото заминавам за дълго. Моля препоръчайте ми някой кадърен майстор за Варна да я поправи и да я пускам за продажба.
Мерси предварително
Имам Фиеста 91г. 1.1 В момента едната свещ изгаря през месец и освен това докато карам, като спра и двигателя губи обороти и понякога гасне.
Освен това има проблем сутрин като дадеш на задна като не е загряла и се дави колата и блокира. Трябва да се чака 5 минути на празен ход
Като цяло искам да продам колата защото заминавам за дълго. Моля препоръчайте ми някой кадърен майстор за Варна да я поправи и да я пускам за продажба.
Мерси предварително
- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
Аз бих могъл да се само предпоръчам като майстор, ама за къдърността трябва другите да кажат, че не е културно да се хвали сам себеси човек...
Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Защо ми се струва че отговарям за втори път на тая тема? Затова ще бъда лаконичен.
Свещта гори от бобина (не мога да го обясня обаче като се скапят двойните бобини почват да горят свещи). Това с блокирането на задна не мога да разбера какво искаш да кажеш. Най добре се свържи с Траян или с когото си искаш но трябва да се види на място.
Свещта гори от бобина (не мога да го обясня обаче като се скапят двойните бобини почват да горят свещи). Това с блокирането на задна не мога да разбера какво искаш да кажеш. Най добре се свържи с Траян или с когото си искаш но трябва да се види на място.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам!