задно или предно прес зимата
- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
- Status: Извън линия
задно или предно прес зимата
колеги от три години имам книжка преди това съм карал една година без книжка.Първата ми кола беше Фиат крома 2000-І двувалка с предно . значи от опит знам че този фиат който тежеше 1.5 тона единственото му предимство зимата беше при искачване дори със летни гуми,значи първата зима бях на гости при сестрами в с.падина тя живее на върха на селото ,повярвайтеми никой не смее даже да пробва да се качи ас пробвах значи предницата играе на ляво на дясно гумите започнаха да пушат обаче се качих чак до горе някаде около километър.заради снега обаче нямаше каде да се обърне спускал съм назад 2пъти по бавно и от пешеходец направо ужас .според мен обаче на спускане и на равен път предното е по лошо от задното , със фията съм се въртял няколко пъти тръгнели да се върти нямаше спиране. от две години вече тази зима е трета карам лада задницата и е много вдигната ,значи трета зима нито съм се въртял нито са ме бутали нито съм закъсвал и при спускане не стоя на тръни а си спускам спокойно ,с ладата съм навъртял 40000км за това време и още си я имам .на скоро преди 1,5 месеца си купих Форда с предно на един заледен участак на 2ра с 15 км в час ас завивам на ляво а тя си продължи на право добре че бях с такава скорост та оспях да спра . иначе до сега да чукна на дърво нямам никакви проишествия актове или фишове. така че съм останал с впечетление че предното е по гадно при спускане.
Последна промяна от vargala81 на 06 яну 2008, 19:21, променено общо 1 път.
- dangooo123
- потребител
- Регистриран: 29 дек 2007, 13:11
- Модел на автомобила: Ford focus
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Ако незнете къде е буквичката "з" на клавитурата можете да ползвате тройката на нейното място. За "4" вместо "Ч" - оправайте се.
Не четох текста из цяло и не вникнах в тематиката защото ми е друдно да осмисля текст с толкоз грешки и липса на елементарно оформено изречение.
... а съм карал и Лада
Ако всичко ти е наред по окачването, с 4 еднакви гуми си подходящи за обстановкта, ако си грамотен шофер и си усетиш автомобила до къде са му възможностите. Мисля че няма да имате инциденти освен ако не се случи на кофти участък със завой нещо да е заледено и тогава и 4х4 със всички системи за контрол на поднасяне се съмнявам да ви отърват.
Карай си Ладата ако ти е по-удобна!
Пак казвам че не можах да вникна във въпроса и не разбрах какъв е той.
Или викате сеа да тръгна да продам моята да диря нещо със задно. А да бе ей сеа така ще си сменя колата.
Стъпва си идеално тя. Вчера се возихме, опънах една-две ръчни, свърших си работа и се прибрах.
Не четох текста из цяло и не вникнах в тематиката защото ми е друдно да осмисля текст с толкоз грешки и липса на елементарно оформено изречение.
... а съм карал и Лада
Ако всичко ти е наред по окачването, с 4 еднакви гуми си подходящи за обстановкта, ако си грамотен шофер и си усетиш автомобила до къде са му възможностите. Мисля че няма да имате инциденти освен ако не се случи на кофти участък със завой нещо да е заледено и тогава и 4х4 със всички системи за контрол на поднасяне се съмнявам да ви отърват.
Или викате сеа да тръгна да продам моята да диря нещо със задно. А да бе ей сеа така ще си сменя колата.
Стъпва си идеално тя. Вчера се возихме, опънах една-две ръчни, свърших си работа и се прибрах.
- vargala81
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
- Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
- Контакти:
Не четох текста из цяло и не внинах
че то всеки си има ч и з на клавиатурата за какво му са 4ки и 3киpaci написа:Ако незнете къде е буквичката "з" на клавитурата можете да ползвате тройката на нейното място. За "4" вместо "Ч" - оправайте се.
... а съм карал и Лада
Ако всичко ти е наред по окачването, с 4 еднакви гуми си подходящи за обстановкта, ако си грамотен шофер и си усетиш автомобила до къде са му възможностите. Мисля че няма да имате инциденти освен ако не се случи на кофти участък със завой нещо да е заледено и тогава и 4х4 със всички системи за контрол на поднасяне се съмнявам да ви отърват. Не четох текста из цяло и не внинах .
.
- gad
- потребител
- Регистриран: 11 авг 2006, 00:38
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1mi '92
Re:
Използвай ги по-често, щом ги имаш!vargala81 написа:че то всеки си има ч и з на клавиатурата за какво му са 4ки и 3ки
.
АКО СПОРИШ С И.Д.И.О.Т , МНОГО ВЕРОЯТНО Е И ТОЙ ДА ПРАВИ СЪЩОТО!!
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Няма вариант да не искаме такива хора, просто понякога някой се излага много по този начин.vargala81 написа:на всякаде съм си слагал з и ч ,някаде не слагам . и , но не съм в час по български . Ако неискате хора кадето не пишат правилно във вашия форум това е друг проблем.
П.П. "през" се пише със "З". Има много варианти да си проверите правописа, ако не сте сигурни. Ето ви примерно он-лайн речник, в който има български тълковен речник и става за проверка и на провописа: http://www.eurodict.com" onclick="window.open(this.href);return false;

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- dangooo123
- потребител
- jordj
- потребител
- Регистриран: 27 юни 2005, 22:10
- Модел на автомобила: Форд Фокус МК2 1,6tdci
- Контакти:
Предното и задното предаване си имат своите предимства и недостатъци.
Ладата е като ненаиграла се през зимата с нейното задно.Имал съм не бих се качил никога на такова чудо пак.
Москвича по добре се държеше на пътя от нея.
При катерене е по добре със задно,цялата тежест пада на зад,и драпа по добре по баирите.
Предното при завой винаги те издърпва и те вкарва в пътя а при задното ако си лаик можеш да се завъртиш.
Двете предавания се карат по различен начин.
Най добре е 4 по 4 за зимата.
При "прекрасно" изчистените пътища по добре верижни машини.
А за нашите пътища целогодишно е най добре.
Ладата е като ненаиграла се през зимата с нейното задно.Имал съм не бих се качил никога на такова чудо пак.
Москвича по добре се държеше на пътя от нея.
При катерене е по добре със задно,цялата тежест пада на зад,и драпа по добре по баирите.
Предното при завой винаги те издърпва и те вкарва в пътя а при задното ако си лаик можеш да се завъртиш.
Двете предавания се карат по различен начин.
Най добре е 4 по 4 за зимата.
При "прекрасно" изчистените пътища по добре верижни машини.
А за нашите пътища целогодишно е най добре.

- dangooo123
- потребител
-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)