Осветление...на потенциометъра на парното ...
- motry
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2007, 11:46
- Модел на автомобила: Ford S-Max 2.5 / 219hp 2007
- Status: Извън линия
Осветление...на потенциометъра на парното ...
КОлеги, кажете осветлението на ръчката за парното в средата на конзолата има ли собствено осветление( дали е вътре в самия ключ) или има отделно изнесена лампа, защото само дясната част свети силно а лявата по-слабо. да знам как да подходя ????

- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Отваряш таблото, преди или след това си купуваш от МП крушки за табло (стандартни и евтинки са) и сменяш. Понеже не се сещам точно за кой ключ говориш - има и такива лампички в самите ключета, които пък поне при мен могат да се вадят и самостоятелно...
П.П. На крушките за бутоните обикновено има наденато чорапче (за цвят и интензитет на светлината), които не се продават, така че си свали старото преди да хвърлиш...
П.П. На крушките за бутоните обикновено има наденато чорапче (за цвят и интензитет на светлината), които не се продават, така че си свали старото преди да хвърлиш...
Последна промяна от kEFi на 12 дек 2007, 10:43, променено общо 1 път.
- Атанас
- потребител
- Регистриран: 18 окт 2006, 15:36
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8TDI в сърцето ми
Mondeo MK3 2.2TDCI - Местоположение: София
[quote="motry"][/quote]
Май няма да стане през радиото, или ръцете ти трябва да са като ластици.
Тук съм описал как се сваля конзолата:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=14436" onclick="window.open(this.href);return false;
Лампите са обикновени, без цокъл. Във всеки магазин ги има. Преди 2 седмици се занимавах с моето и между другото смених две лампи. Струваха по 50ст. бройката.
Общо са 4 или 5 лампи (да не те излъжа) и осветяват и трите "копчета".
п.п.
май са четири лампите - червените стрелки
Май няма да стане през радиото, или ръцете ти трябва да са като ластици.
Тук съм описал как се сваля конзолата:
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=14436" onclick="window.open(this.href);return false;
Лампите са обикновени, без цокъл. Във всеки магазин ги има. Преди 2 седмици се занимавах с моето и между другото смених две лампи. Струваха по 50ст. бройката.
Общо са 4 или 5 лампи (да не те излъжа) и осветяват и трите "копчета".
п.п.
май са четири лампите - червените стрелки
-
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2008, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo '99
Re: Осветление...на потенциометъра на парното ...
При мен са по 2 на врътка т.е. общо 6 .... И при мен са най-обикновени, но да знаете, че крушката се сваля от цокълчето. Това и аз не го знаех и като отидох със крушката с цокъла в 2-3 магазина и навсякъде казаха, че нямат такива. Най-накрая в 4-я човека е погледна и каза, че се измъква.