Крик за Фокус - от къде, за колко
-
- потребител
- Регистриран: 11 юли 2007, 23:33
- Модел на автомобила: Focus 1.8 16v, 1999, hatchback
- Контакти:
- Status: Извън линия
Крик за Фокус - от къде, за колко
Привет,
Трябва ми крик за Фокус-а - предният собственик явно е бил много привързан към оригиналния...
В Мото Пфое ми казаха, че нов е 140лв, което не ми допадна особено. Имате ли представа къде мога да намеря читав неоргинален или на старо - морги, магазини? Каква цена да очаквам?
П.П. Ако пък на някой му се намира излишен - нека се обади на ЛС
Трябва ми крик за Фокус-а - предният собственик явно е бил много привързан към оригиналния...
В Мото Пфое ми казаха, че нов е 140лв, което не ми допадна особено. Имате ли представа къде мога да намеря читав неоргинален или на старо - морги, магазини? Каква цена да очаквам?
П.П. Ако пък на някой му се намира излишен - нека се обади на ЛС

-
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2007, 14:15
- Модел на автомобила: Mondeo
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
аз го взех от един търговец на самия главен път - дето минава автобуса и продават гуми джанти и касетофони
но в краен случай влизаш в автокъщите търсиш кола като твоята и се пазариш с продавача да ти продаде само крика
дори и да не стане си длъжен да опиташ-за опит пари не взимат
но в краен случай влизаш в автокъщите търсиш кола като твоята и се пазариш с продавача да ти продаде само крика
дори и да не стане си длъжен да опиташ-за опит пари не взимат

времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 11 юли 2007, 23:33
- Модел на автомобила: Focus 1.8 16v, 1999, hatchback
- Контакти:
С малко питане открих въпросния търговец на Горубляне и се сдобих с почти-нов фордовски крик за 15лв 
Ако на някой друг му трябва да го търси - човекът беше по средата между бензиностанициите на ОМВ и Д2, от тяхната страна на пътя. По оградата на авто-къщата имаше накачулени крикове, ключове за гуми и т.н.

Ако на някой друг му трябва да го търси - човекът беше по средата между бензиностанициите на ОМВ и Д2, от тяхната страна на пътя. По оградата на авто-къщата имаше накачулени крикове, ключове за гуми и т.н.