към "модераторчетата"
-
- потребител
- Регистриран: 18 ное 2007, 01:55
- Модел на автомобила: '85 Sierra 2.0 EFI двувратка!
- Status: Извън линия
към "модераторчетата"
предполагам, че все пак това е форум, тоест и аз имам право на глас.
в случая вие (модераторите) сте ми нарушили правото да си дам допълнителната информация в обявата, така че не ми излизайте с номера "темата е приключена"
искам някой да ми обясни това:
къде в правилата на форума за пускане на обява има точка или нещо друго, където пише, че е изришно забранено при добавяне на допълнителна информация в последствие НЕ може да се публикува с ново мнение?
очаквам отговор и не сматам случая за приключен
ако трябва ще се обърна и към "господари на ефира"
п.п. моля темата да ми бъде изтрита нацяло, за да си публикувам цялата информация в един пост.
п.п.п. тонът ми към сприхавия модератор напълно отговаря на неговия тон!
в случая вие (модераторите) сте ми нарушили правото да си дам допълнителната информация в обявата, така че не ми излизайте с номера "темата е приключена"
искам някой да ми обясни това:
къде в правилата на форума за пускане на обява има точка или нещо друго, където пише, че е изришно забранено при добавяне на допълнителна информация в последствие НЕ може да се публикува с ново мнение?
очаквам отговор и не сматам случая за приключен

ако трябва ще се обърна и към "господари на ефира"

п.п. моля темата да ми бъде изтрита нацяло, за да си публикувам цялата информация в един пост.
п.п.п. тонът ми към сприхавия модератор напълно отговаря на неговия тон!
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
- Status: Извън линия
не, тона ти не отговаря на тона на другите. никой не ти е предложил усукване на марсоли...
Сега те моля, да спреш да търсиш обяснение и да кажеш какво искаш да се случи от тук нататък, след което да продължим с добрия тон.
Следващите стъпки са малко по крайни и мисля, че няма смисъл да ги пристъпваме...
чакам лична бележка.
Сега те моля, да спреш да търсиш обяснение и да кажеш какво искаш да се случи от тук нататък, след което да продължим с добрия тон.
Следващите стъпки са малко по крайни и мисля, че няма смисъл да ги пристъпваме...
чакам лична бележка.