питане по въпроса с газта кой каква газова има на мондеото
-
- Status: Извън линия
питане по въпроса с газта кой каква газова има на мондеото
здравете фенове на марката мондео ,значи интересува ме много кои каква газова или метанова има и какви са му наблюденията как се даржи колко гори наи мн ме интересува да ли е праскал трабите абе давате всякакво инфо че ще слагам май нормална на моето
няма пари кво да се прави

-
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2005, 12:32
- Модел на автомобила: Scorpio 2.9 V6
газ:))
..ами много зависи от уредбата - моята е ловато и сум доволен,,,,но все пак за всеки двигател са важни доста показатели на самата уредба ,а не само марката и.....
-
- потребител
ГАЗ
колата ми е Скорпио ....казвам го на база опит от други коли които съм имал ...иначе по големите двигатели са по добри за газ ....
-
по принтзип ви питам щото вече не знам на кои да вярвам вчера се возих на едно мондео същото като моето обаче такси и беше на метан та тои ми разправя , че бил преди тва с обикновена газова и нямал проблем никав варвяло идеално е не беше от най запазените
ама варвеше наистина
иначе на мене ми е ясно че газовия инжекцион е най добре ама все пак говорим за пари

иначе на мене ми е ясно че газовия инжекцион е най добре ама все пак говорим за пари

-
- потребител
-
- потребител
- Регистриран: 10 мар 2005, 22:43
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16v
Здравей,chery! Ако имаш път през Карлово,пиши ми и ще ти покажа газовата на моето( 1.8 с пластмасови колектори). Ако щеш даже взимай камера да снимаш,че и на мен ми писна всеки да разправя колко "зор" се слага газ на Мондео. И разхода ще сверим.
Жал ми е като слушам как ви карат да си слагате инжекциони и т.н.,а бензина е по 1.75 лв.
Жал ми е като слушам как ви карат да си слагате инжекциони и т.н.,а бензина е по 1.75 лв.
-
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Скоро ще се включа активно в тази тема - като сложа газовата утре ще направя и снимки и ще пиша как стоят нещата. Ще е обикновена + ламбдаконтрол /стъпково моторче което пуска необходимото количество газ, като взима данни от ламбда сондата и други датчици/ Ориентировачната цена е към 800-850лв, ама ще видиме

-