Да си премерим....

... но може да са полезни
Отговори
Потребителски аватар
ofeto
потребител
потребител
Регистриран: 29 май 2007, 18:55
Модел на автомобила: форд мондео 1.8tdi
Status: Извън линия

Мнение от ofeto » 20 окт 2007, 16:01

с риск да ме наплюете какво да ви кажа-а бе 20+ годишна бангия си е!с външен вид,като издялкана в час по трудово от деца в предучилищна възраст!и не виждам смисъл в това да караш кола която върви като 1.6ефи а хар4и като средностатистически камион!

vendetta
потребител
потребител
Регистриран: 12 ное 2006, 19:54
Модел на автомобила: ...
Контакти:

Мнение от vendetta » 20 окт 2007, 16:17

дай мондеото, да видиме дали върви колкото 1,6ефи бе играч
а, тоз дизайн, ако ти е грозен, дай едни брони от SIGI, да стане както на теб ти харесва :lol:

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 20 окт 2007, 17:00

ofeto написа:с риск да ме наплюете какво да ви кажа-а бе 20+ годишна бангия си е!с външен вид,като издялкана в час по трудово от деца в предучилищна възраст!и не виждам смисъл в това да караш кола която върви като 1.6ефи а хар4и като средностатистически камион!
бате ти не си добре с главата :shock: тва си е класика в жанра, сиерата все пак е легенда. какво я сравняваш с мондеото

Потребителски аватар
ofeto
потребител
потребител

Мнение от ofeto » 20 окт 2007, 17:39

а бе вие не сте добре кво толкова превъзнасяте 20 годишна таратайка която струва 1700лв!върви като ескорт и харчи като камион!и ако сравнявате мондео с тая купчина ламарина верно не сте у ред или сте сектанти без капка здрав разум!пък така де нека ние "загубените" си караме "смотаните" мондеа с вс екстри,а "тарикатите" като вас да гъзареят с "легенди" в автомобилостроенето за по 1700лв.ха ха ха чак започва смях да ме напушва,как може да сравнявате мондео с тая каруца!

П.С.аз не сравняван нищо,вие я сравнихте с мондео!просто изразих мнение!авно без да искам съм ви натиснал по мазола :P примирете се мондео е номер едно от семейството на форд!

vendetta
потребител
потребител
Регистриран: 12 ное 2006, 19:54
Модел на автомобила: ...
Контакти:

Мнение от vendetta » 20 окт 2007, 17:46

офф, извинявай, чак ся видях, че си бил от село :wink: не се обаждай ТЪП :idea:
а, знаеме, че мондеото на баща ти е номер 1, все пак е на газ и има зелен ароматизатор борче

Потребителски аватар
ofeto
потребител
потребител

Мнение от ofeto » 20 окт 2007, 17:59

хе хе забавен си!това с борчето ми хареса!за това че е на баща ми също!само дето си в сташна грешка :P приеми фактите бе пич!живота е гаден някои се раждат лидери а други маса!нека съм си "тъп" "селянин" с мондео,пък ти отворения гражданин спестяваи 1700лв за джуган!да ви еб@ и пикливите граждани с с 20 годишни таралясници за по 2к!незнам що само се заяждате аз само изразих мнение!може би се обидихте ама така стоят нещата бе пичове,немоеш да се праиш на гъзе пез пари още повече с 20+ годишна сиера!те на тва храта му викат пишман гъзари!ай със здраве!

Потребителски аватар
ofeto
потребител
потребител

Мнение от ofeto » 20 окт 2007, 18:03

big_pimp написа:Абе умнико ти коли по парите ли сравняваша а и гледаш кой каква кола има и за колко кинти !!! така ли ? Ти мондеото не ми го хвали щото кога съм се возил в мондео не си го бил чувал чули !!!! И само не ми пълни с офф темата :wink: И гледай сега аз ако исках да си купя мондео щях да си взема :wink: И ми докараи 1.6ефи да го видим :shock:
а бре келеш убеди първо себеси колко ти е готина каруцата после мене :P возил си се в мондео ок жив и здрав да си!нямам и нищо против тебе!там е проблема пич че само си се возил!а за по-малкото кубици дето ше те минат,незнам какво мислиш дали една хонда сивик ше ти узори "невероятната "сиера!

Потребителски аватар
ofeto
потребител
потребител

Мнение от ofeto » 20 окт 2007, 18:12

ofeto написа:
big_pimp написа:Абе умнико ти коли по парите ли сравняваша а и гледаш кой каква кола има и за колко кинти !!! така ли ? Ти мондеото не ми го хвали щото кога съм се возил в мондео не си го бил чувал чули !!!! И само не ми пълни с офф темата :wink: И гледай сега аз ако исках да си купя мондео щях да си взема :wink: И ми докараи 1.6ефи да го видим :shock:
а бре келеш убеди първо себеси колко ти е готина каруцата после мене :P возил си се в мондео ок жив и здрав да си!нямам и нищо против тебе!там е проблема пич че само си се возил!а за по-малкото кубици дето ше те минат,незнам какво мислиш дали една хонда сивик ше ти узори "невероятната "сиера!
П.С. ше те видим след няколко месеца като и туриш газово за икономийка!

Отговори

Върни се в “Архив - теми, които не са актуални”