Да си премерим....
- doctordre
- потребител
- Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
- Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
- Контакти:
- Status: Извън линия
бате ти не си добре с главатаofeto написа:с риск да ме наплюете какво да ви кажа-а бе 20+ годишна бангия си е!с външен вид,като издялкана в час по трудово от деца в предучилищна възраст!и не виждам смисъл в това да караш кола която върви като 1.6ефи а хар4и като средностатистически камион!

- ofeto
- потребител
- Регистриран: 29 май 2007, 18:55
- Модел на автомобила: форд мондео 1.8tdi
а бе вие не сте добре кво толкова превъзнасяте 20 годишна таратайка която струва 1700лв!върви като ескорт и харчи като камион!и ако сравнявате мондео с тая купчина ламарина верно не сте у ред или сте сектанти без капка здрав разум!пък така де нека ние "загубените" си караме "смотаните" мондеа с вс екстри,а "тарикатите" като вас да гъзареят с "легенди" в автомобилостроенето за по 1700лв.ха ха ха чак започва смях да ме напушва,как може да сравнявате мондео с тая каруца!
П.С.аз не сравняван нищо,вие я сравнихте с мондео!просто изразих мнение!авно без да искам съм ви натиснал по мазола
примирете се мондео е номер едно от семейството на форд!
П.С.аз не сравняван нищо,вие я сравнихте с мондео!просто изразих мнение!авно без да искам съм ви натиснал по мазола

- ofeto
- потребител
хе хе забавен си!това с борчето ми хареса!за това че е на баща ми също!само дето си в сташна грешка
приеми фактите бе пич!живота е гаден някои се раждат лидери а други маса!нека съм си "тъп" "селянин" с мондео,пък ти отворения гражданин спестяваи 1700лв за джуган!да ви еб@ и пикливите граждани с с 20 годишни таралясници за по 2к!незнам що само се заяждате аз само изразих мнение!може би се обидихте ама така стоят нещата бе пичове,немоеш да се праиш на гъзе пез пари още повече с 20+ годишна сиера!те на тва храта му викат пишман гъзари!ай със здраве!

- ofeto
- потребител
а бре келеш убеди първо себеси колко ти е готина каруцата после менеbig_pimp написа:Абе умнико ти коли по парите ли сравняваша а и гледаш кой каква кола има и за колко кинти !!! така ли ? Ти мондеото не ми го хвали щото кога съм се возил в мондео не си го бил чувал чули !!!! И само не ми пълни с офф тематаИ гледай сега аз ако исках да си купя мондео щях да си взема
И ми докараи 1.6ефи да го видим

- ofeto
- потребител
П.С. ше те видим след няколко месеца като и туриш газово за икономийка!ofeto написа:а бре келеш убеди първо себеси колко ти е готина каруцата после менеbig_pimp написа:Абе умнико ти коли по парите ли сравняваша а и гледаш кой каква кола има и за колко кинти !!! така ли ? Ти мондеото не ми го хвали щото кога съм се возил в мондео не си го бил чувал чули !!!! И само не ми пълни с офф тематаИ гледай сега аз ако исках да си купя мондео щях да си взема
И ми докараи 1.6ефи да го видим
возил си се в мондео ок жив и здрав да си!нямам и нищо против тебе!там е проблема пич че само си се возил!а за по-малкото кубици дето ше те минат,незнам какво мислиш дали една хонда сивик ше ти узори "невероятната "сиера!