аз няма да загубя
- revmata
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2007, 20:14
- Модел на автомобила: FORD TAUNUS 20 M P7a
- Status: Извън линия
аз няма да загубя
това баше заключителното слово на нашия премиер днес по време на парламентарния контрол по повод стачката на учителите.Били всеки от вас разтълкувал по своемо тези думи,защото аз добре си правя заключение и искам да разбера да ли това което го мисля,съвпада с вашето мнение
КАРАЙ РЕТРО И УСЕТИ ОРИГИНАЛА
-
- потребител
- Регистриран: 20 юни 2007, 20:13
- Модел на автомобила: мечтае за фиеста
Значи "Аз съм тъп педеруга и нямам място в парламента
"

http://www.pleasehelp.hit.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Добре прикрит страх. Това видях аз в изказването и поведението на премиера.
Трябваше да обещае 100% от 01.01.2008 да речем. До тогава да ги прекара повсеместно през един тест, на който ще изкапят около 20% от тях, а още 30 % да си останат на старите заплати поради ниска квалификация. Оголените места да се запълнят като се дигне хорариума на издържалите теста от 20 на 30-35 часа седмично.
През първото тримесечие на 2008 се прави повсеместен тест на всички ученици, с който се оценява допълнително работата на даскалите и се свалят/вдигат заплати. Така, изритваш негодниците от системата, (големите градове изпитват остра нужда от неквалифицирана работна ръка), заплатите на около 15-20% от гилдията скачат двойно и тройно, останалите са си на същия хал, но нямат очи да искат повече, а и едните и другите бачкат не по 20, а по 35 часа седмично ( с което на практика намаляваш заплатите на тия, дето си мислят, че до пенсия могат да дремят без да прочетат и една книжка дори)
Трябваше да обещае 100% от 01.01.2008 да речем. До тогава да ги прекара повсеместно през един тест, на който ще изкапят около 20% от тях, а още 30 % да си останат на старите заплати поради ниска квалификация. Оголените места да се запълнят като се дигне хорариума на издържалите теста от 20 на 30-35 часа седмично.
През първото тримесечие на 2008 се прави повсеместен тест на всички ученици, с който се оценява допълнително работата на даскалите и се свалят/вдигат заплати. Така, изритваш негодниците от системата, (големите градове изпитват остра нужда от неквалифицирана работна ръка), заплатите на около 15-20% от гилдията скачат двойно и тройно, останалите са си на същия хал, но нямат очи да искат повече, а и едните и другите бачкат не по 20, а по 35 часа седмично ( с което на практика намаляваш заплатите на тия, дето си мислят, че до пенсия могат да дремят без да прочетат и една книжка дори)
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Много правилно. Напълно съм съгласен с теб.cocoff написа:Добре прикрит страх. Това видях аз в изказването и поведението на премиера.
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти: