Проблем с паленето на студено
-
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2007, 10:35
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1 CLX
- Status: Извън линия
Проблем с паленето на студено
Двигателят е 1.3 Мi Сутрин на студен двигател няма палене
установих, че няма искра към свещите
Проверил съм всяка една връзка, всичко си е ОК. Веднъж обаче загрее ли двигателя после няма никакви проблеми докато не изстине. Начин на запалване със старт шпреи или на скорост и въртене на стартет, това са двата варианта на палене има и трети но тои не винаги е успешен (въртене на стартер докато не падне акумулатора) и точно преди да спре да върти по някои път запалва. На бутане/дърпане никакви признаци.
Аз с нищо не мога да си обясня на какво се дължи това, иначе както се казва само като види ключа и сама си пали но сутрин на студено не
Като това се получава само зимно време
установих, че няма искра към свещите

Аз с нищо не мога да си обясня на какво се дължи това, иначе както се казва само като види ключа и сама си пали но сутрин на студено не

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
- Status: Извън линия
Имам едно предположение, но може и да греша. Понякога като е студено от дъгата в делкото се образува конденз по стените и са получава ефекта на мития двигател. Опитай следващия път като неще да запали да избършеш капачката на делкото с суха салфетка или довечера на тъмно вдигни капака и виж дали няма някъде цветомузика. Ако всичко е наред свали капачката на делкото и като се прибереш я измий с роли или някакъв препарат и я остави на радиатора да изсъхне добри. На сутринта я монтирай и пиши има ли промяна.