Ford Mondeo 2003 2.0 145 hp

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
crazyhunter
потребител
потребител
Регистриран: 30 юни 2011, 12:26
Модел на автомобила: ford mondeo
Status: Извън линия

Ford Mondeo 2003 2.0 145 hp

Мнение от crazyhunter » 26 дек 2015, 17:30

Първо Честита коледа ! Бъдете живи и здрави и безаварийно по пътищата ! :)
Та да ви попитам , Вчера ми докараха едно Мондео от Италия и имам следните проблеми ,
1. Не иска да пали , пали след 10 тия път , но странното е че когато пали го прави като часовник от раз , иначе си върти хубаво , но не иска да запали
2. имам само един ключ , от който при натискане на копчето да заключи , заключва и отключва веднага , и тоя номер го прави много често ... при заключване само от ключа понякога мигачите мигат а от копчето не го прави това, имам и някакъв ключ за аларма , но по принцип нямам аларма .. незнам дали е от нея изобщо ....
3. когато загрее на място ( само на място съм е пробвал тъй като нямам още номера и не ми се рискува да ме спрат ) и достигне стрелката до средата , пускам парното и след 1 минута стрелката пада на 0 .... спирам парното и пак отива след 1-2 минути до средата ...

дайте съвет от какво може да са проблемите , за да знам как да се насоча след като е регистрирам и какви сервизи да посетя ...
Благодаря предварително :) Весели Празници !

Ивайло 1978
потребител
потребител
Регистриран: 24 дек 2011, 14:21
Модел на автомобила: Форд Мондео 1.8 TDI-MK1,Форд Мондео 2.0,130к.с.TDСI-МК3
Status: Извън линия

Re: Ford Mondeo 2003 2.0 145 hp

Мнение от Ивайло 1978 » 03 яну 2016, 13:12

Здравей,по трета точка можеш да провериш термостатите-2броя!Но по добре е да я покараш-ако не загрява там ти е проблема!Поздрави!

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”