Проблем с Температурния показател
-
- потребител
- Регистриран: 13 фев 2010, 16:43
- Модел на автомобила: Mondeo mk1 1.8td
- Status: Извън линия
Проблем с Температурния показател
Здравеите преди този петък колата беше на маистор които ми оправи проблем с невървене или по точно настройва турбокоректора. Във събота ходих към Трявна минах през Шипка на завойте супер кефа върви много добре обаче днес като се пребирах забелязох че нещо стрелката за температурата се прецаква. Минах през Хаинбулаз на връщане нормано каране не съм вдигал повече от 90. обаче стрелката на температурата седи много долу, началото на N даже още малко ще навлезе в бялото поле като я настъпя по нагорнището се дига до О и като се пусна надолу на скорост пада долу. Като спрях по едно време на работещ двигател стрелката както беше между О и R взе да пада долу после леко се качи и трепери една такава леко нагоре леко надолу, обаче повече от началото на R не се вдига, по принцип на дълъг път ми седи на около М и като я настъпвам по завои или нещо отива до началото на А най-много между А и L. Съмнява ме данеби термустата да е заседнал отворен нещо или пък Самия температурен инструмент да се е прецакал нещо.
-
- потребител
- Регистриран: 23 яну 2011, 17:55
- Модел на автомобила: Sierra 1,6 GL
Re: Проблем с Температурния показател
Щом като я настъпиш вдига нормална температура а при облекчаване на двигателя температурата спада много значи термостат.
Не засяда отворен а с течение на времето вече не работи коректно.
Не засяда отворен а с течение на времето вече не работи коректно.
- genadi_07
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2008, 09:13
- Модел на автомобила: Mondeo 94 1.8 115 коня 16v
Re: Проблем с Температурния показател
и моятправеше същото сменяи с нов