Пуши черно много фокуса 1,8 тдди
- shoni
- потребител
- Регистриран: 01 окт 2009, 14:21
- Модел на автомобила: ford focus
- Status: Извън линия
Пуши черно много фокуса 1,8 тдди
Колеги рових се но не намерих като моя проблем.Нека ви кажа че като подам рязко газ такава пушилка се вдига , че не се вижда нищо отзад черен облак.Веднъж го пробвах на булеварда и колите които минаваха покрай мен спряха за да се разсея черният облак дим от аспуха ми.Оставя голям отпечатък от сажди на асфалта след резкия газ.Колегата ми от работа има същия при него не се получава такова нещо.Каво да направя колеги,помагайте.
- supernatural
- потребител
- Регистриран: 26 юли 2009, 17:16
- Модел на автомобила: ford eskort 1.8 tdi rfk
- Контакти:
Re: Пуши черно много фокуса 1,8 тдди
привет колега, не че съм голям специалист, ама мога да дам мнениее, трябва да опишеш обаче др неща правили разход на масло, антифриз кви ремонти си извършвалл, за всеки случай виж клапана за връщане на изгорелите газовее, почни от негоо ако нее затапен го затапии, иначе причините са мнoгoо в мн случаии елементарнии, но трудно се откриват, можеш и на диагностика да ide66, успех

- PcMan
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2009, 19:00
- Модел на автомобила: Ford Focus '01 1.8TDdi 90hp pre-face ниво Zetec
Ford Sierra '90 1.6i CVH 80hp последен face ниво CLX - Местоположение: Ловеч
- Контакти:
При мен това го прави (не чак толкова изсилено де) с лоша нафта, като сипя от друго място отихва!! Ако слагаш от едно и също място смени го. С пушеща нафта при рязко подаване и колата върви по-малко на всякакви обороти. 1 капка масло не ми е изгоряла за 10 000км вече, от нафтата пуши така. ОТделно е и нормално да припушва тдди-то при рязко газ, но не чак толкова като при теб. Нафтата в България е голяма помия, виж какво наливаш, смени го и така.. дано изчезне. Масло гори ли? Ако не - отговора вече ти го дадох 

- baidido
- потребител
- Регистриран: 22 фев 2008, 08:39
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2.0 TDDI Ghia 2002
Това с пушенето отскоро ли е или е постоянно така. Ако е отскоро и евентуално имаш и загуба на мощност, търси спукан маркуч от турбопътищата, при мен така се беше получило преди няколко месеца.
Който кара Форд е горд!
- Divia
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2010, 10:54
- Модел на автомобила: Mondeo MK4 2.5T
Това пушене преди да вдигне оборотите над 2000 ли е или след тях?
3, 2, 1 старт - D4+, 120, L3заL3+ рано, D6 скача, 100, D3 неравности, 150 локви.....................мдаааааа, гаси !