Датчик детонации Фокус 1,8 TDCi

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
bodimpet
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2009, 15:29
Модел на автомобила: focus 1.8 tdci 2001
Status: Извън линия

Re: Датчик детонации Фокус 1,8 TDCi

Мнение от bodimpet » 22 ное 2010, 08:41

Alexi,
дай ми адрес на сервиз на Делфи, за да съм сигурен в резултата.

Потребителски аватар
Alexi
потребител
потребител
Регистриран: 18 май 2008, 22:50
Модел на автомобила: '06 Mondeo 2.2 TDCI Ghia ,'08 Transit Connect 1.8 TDCI
Контакти:

Мнение от Alexi » 22 ное 2010, 09:17

фирмата която прави добре инжектори е мотор консулт ,потърси им адрес в софия

Потребителски аватар
ValkataFF
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2010, 21:12
Модел на автомобила: FORD FOCUS 1.8 tdci 115hp

Мнение от ValkataFF » 23 ное 2010, 15:05

Така значи не съм само аз с проблема с дюзите.Та колегата с проблема с дюзите ,и аз имах същия проблем.След като закупих и аз едно такова Фокусче 1.8ТДЦИ 2001г.и не след малко се появи и при мен проблема.Студена като е колата не може да запали веднага,пуши като ИФА няма сила колицата,също така трака много.И запо4на ходене по сервизи.От първия сервиз неможаха да открият проблема и ме пратиха направо в МФ-Люлин.От там ми казват 4е 1-ва и 4-та дюза са за смяна и би било добре всичките да ги сменя.Едно младо майсторче ми казва 3000 лв.ще струва всичко. :shock: От там се вдигам точно в сервиза каде то си ходил-към Пан4арево отбивката към Герман(абе там някъде беше).Там ми казват 1250 лв.ще ми струва всичко.Но също така ми казаха че може да не е проблема от там(от дюзите)но би било добре да се започне от тях.Е кой нормален човек ще даде 1250 лв.като майстора не му гарантира че проблема ще се оправи.Доката му мисля намирам тел.на сервиз който се намира точно зад метростанция Обеля .Там също се занимават с дизели като нашите.Взимам си колата от сервиза до Пан4арево и тръгват по околовръсното към Обеля.Карам си аз колата и си върви тя нормално,няма да пуши няма да трака ,абе беше си както преди.А момчетата от сервиза са свалили само дюзите да ги видят и толкоз ,нищо повече не са правили.Карам си колата в сервиза в Обеля и от там ми казват че съм нямал никъкви грешки(а според МФ-Люлин съм имал)Викам му на майстора че колата като е студена прави проблема и му я оставям, да я види на сутринта как е.Обажда ми си на сутринат и ми вика -че колата си работи нормално и всичко е наред.Направо останах изумен ,след като съм минал през толкова сервизи и са ми казали каквили не суми за тия дюзи .Та взех си аз колата и вече 8-9 месеца нямам такъв проблем.Незнам на къкво се дължеше това но дано не се появява скоро..............

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”