Fiesta 1.4 не пали в студа

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Потребителски аватар
Bukstar
потребител
потребител
Регистриран: 16 ное 2006, 15:26
Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDI
Status: Извън линия

Fiesta 1.4 не пали в студа

Мнение от Bukstar » 11 яну 2007, 21:46

Значи от миналата година ми прави едни малки проблемчета колата със запалването на някаде ми изтича тока (двигателя е 1.4 FUB карборатор) и тая година е същото като хване студа и не иска да запалва преди време бяхходил във сервиза на мотопфое за смяна на кабелите за високо напрежение и ми бяха казали че прекъсвач разпределителя имал лек пробив но не било проблем може ли от това да се затормозява като пали и да върти номера?

Потребителски аватар
disc
потребител
потребител
Регистриран: 07 мар 2005, 22:43
Модел на автомобила: Orion 1.8 16V Turbo, Fiesta 2.0 16V, Focus 2.0 16V
Контакти:

Мнение от disc » 11 яну 2007, 22:00

Според мен е хлабава маса - към купето или към двигателя!
Of all the things I've lost
I miss my mind the most

chaveto
потребител
потребител
Регистриран: 14 яну 2007, 10:35
Модел на автомобила: Fiesta 1.1 CLX

Мнение от chaveto » 14 яну 2007, 10:47

disc написа:Според мен е хлабава маса - към купето или към двигателя!
Според теб :shock: Ако е хлабава масата нали и стартера няма да върти :lol: Колега подмени си палци, дистрибутури, свеши и там с каквото ти е мотора и проблема трябва да се реши :wink: Много хора пред зимно ги сменят тези неща за да нямат проблеми при палене :D

Потребителски аватар
Bukstar
потребител
потребител

Мнение от Bukstar » 15 яну 2007, 12:56

chaveto
то всичко си е кажи речи ново свещите нямат и 5000км а капачката и кабелите ги сменях на скоро преди 1-2г най-много(което мисля че си е доста скоро за подобни части) ще видя дали ще мога да сменя палеца само защото ми бяха казали че трябвало цялата ос със делкото да се сменяло там някакви серийни номера да се гледали и тем подобни

Потребителски аватар
Bukstar
потребител
потребител

Мнение от Bukstar » 07 фев 2007, 10:03

и такааа :) проблема беше установен и оправен на време :) оказа се , че сегментите са страсхно износени и недавали достатъчно налягане и взе да хвърля масло в въздушния и точно след около 2 дена едното бутало леко поблокира :) за моя радост не беше направило койзнае каква поразия. Успешно беше извършена операция по отстраняването на проблема :) и сега сичко е тип-топ пали си от раз :) мерси за помоща на екипа на "клуб форд" за съветите:)

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”