Fiesta 1.4 не пали в студа
- Bukstar
- потребител
- Регистриран: 16 ное 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDI
- Status: Извън линия
Fiesta 1.4 не пали в студа
Значи от миналата година ми прави едни малки проблемчета колата със запалването на някаде ми изтича тока (двигателя е 1.4 FUB карборатор) и тая година е същото като хване студа и не иска да запалва преди време бяхходил във сервиза на мотопфое за смяна на кабелите за високо напрежение и ми бяха казали че прекъсвач разпределителя имал лек пробив но не било проблем може ли от това да се затормозява като пали и да върти номера?
-
- потребител
- Регистриран: 14 яну 2007, 10:35
- Модел на автомобила: Fiesta 1.1 CLX
Според тебdisc написа:Според мен е хлабава маса - към купето или към двигателя!

- Bukstar
- потребител
chaveto
то всичко си е кажи речи ново свещите нямат и 5000км а капачката и кабелите ги сменях на скоро преди 1-2г най-много(което мисля че си е доста скоро за подобни части) ще видя дали ще мога да сменя палеца само защото ми бяха казали че трябвало цялата ос със делкото да се сменяло там някакви серийни номера да се гледали и тем подобни
то всичко си е кажи речи ново свещите нямат и 5000км а капачката и кабелите ги сменях на скоро преди 1-2г най-много(което мисля че си е доста скоро за подобни части) ще видя дали ще мога да сменя палеца само защото ми бяха казали че трябвало цялата ос със делкото да се сменяло там някакви серийни номера да се гледали и тем подобни
- Bukstar
- потребител
и такааа
проблема беше установен и оправен на време
оказа се , че сегментите са страсхно износени и недавали достатъчно налягане и взе да хвърля масло в въздушния и точно след около 2 дена едното бутало леко поблокира
за моя радост не беше направило койзнае каква поразия. Успешно беше извършена операция по отстраняването на проблема
и сега сичко е тип-топ пали си от раз
мерси за помоща на екипа на "клуб форд" за съветите:)