Проблем при фиеста Mk3 1.3 93

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
Stoichko
потребител
потребител
Регистриран: 24 мар 2014, 20:23
Модел на автомобила: Fiesta MK3
Status: Извън линия

Проблем при фиеста Mk3 1.3 93

Мнение от Stoichko » 09 ное 2015, 14:14

Проблем при фиеста Mk3 1.3 93 Проблемът е следният колата палеше на четвърт оборот но като пусна газта за да спра примерно на светофар и колата
директно гаснеше палиш и ако не дадеш газ гасне ходих във сервиз и там ми смениха това http://db0smg.afug.uni-goettingen.de/~d ... ta/MAP.jpg Map Senor мисля че му казват от тогава колата пали мъчно и то само като помпиш педала на газта докато палиш и като запали държи ниски обороти а на място като и дадеш рязко газ и се дави и всички маистори при които съм ходил вдигът рамене и ми казват че немогът да ми помогнат а единият наглец даже ми вика да смена марката.

Потребителски аватар
Cvetomir88
потребител
потребител
Регистриран: 08 сеп 2016, 01:25
Модел на автомобила: форд фиеста мк3 1,3и 60 коня гас-бензин 2ве врати
Status: Извън линия

Re: Проблем при фиеста Mk3 1.3 93

Мнение от Cvetomir88 » 08 сеп 2016, 02:01

човек аз също си зех фиеста мк3 1,3и 60 коня и на мене ми падат и дигат оборотите но тия та наречени "механици" толко и разбират а за тоя бавно развиващ механик кадето ти каза да смениш марката му кажи да си гледа работата ти си му КЛИЕНТ тои е длъжен да се държи добре с тебе на ниво

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”