Жило на скоростна кутия за Фиеста 2007г
-
- потребител
- Регистриран: 14 окт 2011, 20:37
- Модел на автомобила: FOCUS
- Status: Извън линия
Жило на скоростна кутия за Фиеста 2007г
Здравейте, на фиестата започна трудно да се сменят скоростите и се оказа че е жилото, питах в Мото Пфое и там ми дадоха "скромната" цена от 500лв без труд
Мога ли от някъде другаде да намеря въпросното жило на по сносни цени? Фиестата е 1,3 68кс, бензин.

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
-
- потребител
- Регистриран: 14 окт 2011, 20:37
- Модел на автомобила: FOCUS
Re: Жило на скоростна кутия за Фиеста 2007г
Благодаря, но и от там ми дадоха подобни цени
Замислям се дали да не си поръчам от Англия, гледам в ebay има добри оферти, но ме притеснява единствено дали ще дойде това което ми трябва. Моля ако някой е поръчвал авточасти от чужбина да сподели опит!

-
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2015, 18:21
- Модел на автомобила: Galaxy
Извади си от МП карта за стара кола.
Другото няма да го пиша че ще прозвучи сигурно като реклама.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Довърши си мисълта.tikva написа:Извади си от МП карта за стара кола.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2015, 18:21
- Модел на автомобила: Galaxy
С тази карта , труд+ техни части = остъпка 20 %.Понякога излиза скъпо/заради частите/, понякога е еднакво с останалите, а друг път дори е по- евтино.Зависи от манипулацията.Частите им са си техни, като понякога само от тях могат да се вземат, защото когато съм търсила за сравняване на техните цени с бг вносителите, не съм откривала съответният елемент.Диагностика -като при другите.От скромният ми опит с тях трябва ти да им покажеш с пръст проверете това и да ги питаш подробности за да ти разказват.Другите са по същият начин,че понякога и по-зле.Тоест трябва вече да си ровил,търсил и мислил за проблема си, да си усещаш колата и да почнеш с въпроси към тях.Като цяло обстановката е чист и подреден сервиз ,но същото мога да кажа за още две -три места.Опита ни е скромен - 3-ма майстори и 3 сервиза без тях.Лично за мен неподреден сервиз ми бърка в здравето / все едно на зъболекар да отидеш и да е хаос/.Съвсем съзнателно няма да посоча имена и сервизи ,защото проблема е глобален/ако човек се разрови из чуждите сайтове констатира че проблема е повсеместен с диагностиката/.Лошото при всички сервизи и майстори е ,че свалената част трябва да се върне на собственика, а не последният изрично да напомня.За сега това е .И още да добавя, понякога имат солидни намаления на части ,но.........трябва да се внимава ,защото нали знаете какво представляват намаленията и промоциите на магазините.Доброто нещо е че ако ги запиташ ти казват че може евентуално да има изненадаHACKO написа:Довърши си мисълта.tikva написа:Извади си от МП карта за стара кола.