Ford Focus 1.6 TDCi Странен проблем
-
- потребител
- Регистриран: 17 дек 2011, 21:15
- Модел на автомобила: Focus 1.6 TDCI
- Status: Извън линия
Ford Focus 1.6 TDCi Странен проблем
Здравейте колеги,
Днес се наложи да отида да заваря тръбата на интеркулера на Форда ми. След заварката и се появиха странни шумове и цъкания в по двигателя ?
След като изгася колата се чува едно писукане от двигателя както и се чува едно много странно щракане ( все едно нещо не може да превключи)?
Можете ли да помогнете с някаква информация от какво може да е това ? ( Преди да свалят тръбата и да я сложат на ново ги нямаше тези проблеми )
Поздрави,
Днес се наложи да отида да заваря тръбата на интеркулера на Форда ми. След заварката и се появиха странни шумове и цъкания в по двигателя ?
След като изгася колата се чува едно писукане от двигателя както и се чува едно много странно щракане ( все едно нещо не може да превключи)?
Можете ли да помогнете с някаква информация от какво може да е това ? ( Преди да свалят тръбата и да я сложат на ново ги нямаше тези проблеми )
Поздрави,
-
- потребител
- Регистриран: 04 авг 2008, 22:19
- Модел на автомобила: Форд-фокус
Re: Ford Focus 1.6 TDCi Странен проблем
Здравей, от скоро карам 1.6тдси и при мен се чува подобно щракане за което си мисля,че е нормално но нека сподели някой,който е карал по дълго.inc0rrupt2000 написа:Здравейте колеги,
Поздрави,
-
- потребител
- Регистриран: 22 дек 2011, 21:35
- Модел на автомобила: focus
Re: Ford Focus 1.6 TDCi Странен проблем
Не се паникьосвайте, това е егр-ът. Това е една от многото инженерни решения на Форд - по този начин егр-ът се самопочиства. Нищо ви няма на колите.