Съединител за фокус ТДДИ 1.8
- MapTo_D
- потребител
- Регистриран: 01 ное 2008, 11:51
- Модел на автомобила: С колелото
- Status: Извън линия
Re: Съединител за фокус ТДДИ 1.8
Шегаджии. Да не са те взели за Дядо Коледа?
Ето примерна цена от електронен магазин, без отстъпки и други екстри, които можеш да ползваш от доверен магазин или нещо подобно. http://drive.bg/product_info.php?cPath= ... delId=9900 Сложи си и около 150лв работа и сметката излиза далеч от заветните 1500 кинта

- Streetracing
- потребител
- Регистриран: 20 ное 2013, 21:05
- Модел на автомобила: Ford Focus MK1 02' TDDI
НЕ !!! Аз преди 2 седмици смених на моя Фокус съединителя, чисто нов на ЛУК с труда ми излезе 380 лева !
- Dimitar Mihov
- потребител
- Регистриран: 23 апр 2013, 14:24
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.4 TDCi
Ford Fiesta 1.0 EcoBoost - Местоположение: Пловдив
Колега, аз сменях на предишния ми Фокус 1.8 16V преди около година ... оригинален съединител на Форд ми искаха 537 лв. + около 190 лв. за лагер-помпата. Сложих съединител комплект на Luk (немски), лагер-помпата не течеше и не беше за смяна, но алтернативната беше някъде около 80 лв. по спомен, пак хубава. Смяната ми излезе около 220-250 лв. с труда, някъде мисля в този диапазон беше, автосервиз "Таргет", много свестни момчета. Ако нещо видиш зор пиши на ЛС да ти дам номер, "наши хора" са, проверени, там си обслужвах стария Фокус 4 години, а сега и новия 

- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Спокойно, взели са го за "Комън рейл", който е с демпферен маховик. Иначе смяната му с ЛЮК, без помпата е 280 лв.koccko написа:Днес във формулата в пловдив ми поискаха 1500лв ненормално ли е ?
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО