Ford fiesta -1.1 mono injekciq problem
-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2009, 21:03
- Модел на автомобила: ford fiesta -1.1 mi
- Status: Извън линия
Ford fiesta -1.1 mono injekciq problem
Здв.те Проблема ми е че откакто си купих колата си-Ford fiesta 1996 1.1 m.i. гори ми 10 л градско и 8 л извънградсно. С колата съм настъпил най много 140км/ч повече не прави. Искам да питам какво да правя ходих на сервиз казаха че електрониката нещо не бачка и по добре си сложи газ и казаха че ще излезе към 400 лв.Та незнам какво да правя за токоз пари мога да купя друг двигател .. и пък си замисля колата струва 1000 лв. за газ да дам 400 ми се струва нелепо.. Какво да направя????

- peshaka
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2008, 11:05
- Модел на автомобила: "89 Fiesta Mk3 1.3 mono J6B с АГУ
"88 Isuzu Trooper 2.2TD
"95 BMW e36 318tds - Местоположение: София
Re: Ford fiesta -1.1 mono injekciq problem
и какво не му работи на тоя прост допотопен мотор че трябва да слагаш газ че да се оправи?
смени майсторите най-добре
смени майсторите най-добре

- peterdi_bg
- потребител
- Регистриран: 11 сеп 2008, 22:02
- Модел на автомобила: n/a
Да, и на мен ми стана интересно - като не ти работи на бензин, сложи газ.
Толкова сложна електроника ли има по тия коли, че никой не се наема да ги оправи?
Разгледай темите във форума, които са свързани с проблема. Като можеш да дигнеш 140, значи не е толкова зле работата. 10 градско е да кажем нормален разход, на извънградско при идеални условия трябва да ти е около 6.
Ето и тема по въпроса: http://clubford.org/forum/viewtopic.php?f=20&t=24017" onclick="window.open(this.href);return false;
Толкова сложна електроника ли има по тия коли, че никой не се наема да ги оправи?
Разгледай темите във форума, които са свързани с проблема. Като можеш да дигнеш 140, значи не е толкова зле работата. 10 градско е да кажем нормален разход, на извънградско при идеални условия трябва да ти е около 6.
Ето и тема по въпроса: http://clubford.org/forum/viewtopic.php?f=20&t=24017" onclick="window.open(this.href);return false;
ЦЕНИ ЖИВОТА! УБИЙ СКОРОСТТА!
-
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2007, 19:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1i C 91g
само по документи е 145км/ч

-
- потребител
- Регистриран: 10 мар 2008, 17:18
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1
Ако си от Пловдив мога да ти докажа, че не е само по документиmicev написа:само по документи е 145км/ч![]()
![]()

Пробвано е не малко пъти

-
- потребител
- Регистриран: 04 яну 2010, 22:50
- Модел на автомобила: ford fiesta 1.1 c
погледни за излезнало маркуЧле от колектора. аз имах същия проблем 1.1 карбуратор 12л/100км бензин!!! 
всичките фордове го правят този номер . този маркуч тръгва от колекторните тръби има някав клапан и влиза в кутията която командва центровката на неи пиШе моторкрафт!просто и мени центровката и за тва гори мн. успех

всичките фордове го правят този номер . този маркуч тръгва от колекторните тръби има някав клапан и влиза в кутията която командва центровката на неи пиШе моторкрафт!просто и мени центровката и за тва гори мн. успех

-
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2007, 19:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1i C 91g
Колеги първо се извинявам че малко осрахме темата.sobis написа:Ако си от Пловдив мога да ти докажа, че не е само по документиmicev написа:само по документи е 145км/ч![]()
![]()
![]()
Пробвано е не малко пъти
към колегата от Пловдив жалко .че не си от Петрич аз друго щях да ти покажа

тва е за мап сензора,съгласен съм с тебе че гори много ,но ще има и много други проблеми като загрее почва да прекъсва ,на 2-ра от 1000 оборота неможеш да почнеш да ускоряваш почва да сеца..и тн.saki490777 написа:погледни за излезнало маркуЧле от колектора. аз имах същия проблем 1.1 карбуратор 12л/100км бензин!!!
mod: Използвай бутона "промени"
-
- потребител
- Регистриран: 10 мар 2008, 17:18
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1
Аз това клапанче го махнах, също така маркуча който излиза от капачката на капака на клапаните и влиза във въздушния филтър го пуснах на свободно дишане
Дупката на кожуха на въздушния филтър е запуших добре. Резулата беше добър...ускорява значително по добре