Бензинова помпа орион 1.8 16в
-
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2008, 10:34
- Модел на автомобила: Ford orion 1.8 16v
- Status: Извън линия
Бензинова помпа орион 1.8 16в
Здравейте имам форд орион 94 1.8 16в
карам си го вече цяла годинка но понеже ми е изгнил резервоара идва от немско колата
и само веднъж съм се лъгал да го пълня целия след около 200 км бях на 1-ва черта
и от тогава доста рядко сипвам повече от 10-20 лева бензин и ето отговора на всичко
бензиновата помпа взе да издава странен звък при подаване на контакт докато напълни рейката на инжекциона
да предприемам ли крути мерки
или да не се притеснявам на този етап че ще кара помпата
някой имал ли е подобен проблем
помпата е потопяема имали вариант да е задръстен някой цедак и да се тормози ?!
карам си го вече цяла годинка но понеже ми е изгнил резервоара идва от немско колата
и само веднъж съм се лъгал да го пълня целия след около 200 км бях на 1-ва черта
и от тогава доста рядко сипвам повече от 10-20 лева бензин и ето отговора на всичко
бензиновата помпа взе да издава странен звък при подаване на контакт докато напълни рейката на инжекциона
да предприемам ли крути мерки
или да не се притеснявам на този етап че ще кара помпата
някой имал ли е подобен проблем
помпата е потопяема имали вариант да е задръстен някой цедак и да се тормози ?!
-
- потребител
- Регистриран: 05 ное 2008, 21:39
- Модел на автомобила: бивш FORD Orion 1.6 CVH-EFI, NISSAN Almera 2.2DI N16
Re: Бензинова помпа орион 1.8 16в
Когато купих моя Орион , преди по-малко от година, помпата направо виеше, особенно като резервоара е почти празен. Смених горивния филтър и нещата "заспаха". Просто е бил адски замърсен.Филтъра за мойто Форди струваше 26 лв. Ако не си пипал филтъра, смени го и ще си покаже има ли промяна.
-
- потребител
- Регистриран: 03 сеп 2008, 10:34
- Модел на автомобила: Ford orion 1.8 16v
Re: Бензинова помпа орион 1.8 16в
Филтъра е сменен преди 15000 км
след около 1000 км ми предстой смяна на масло ще сменя и филтъра да видим дали ще има подобрен ие
след около 1000 км ми предстой смяна на масло ще сменя и филтъра да видим дали ще има подобрен ие