бензиноф филтар
- kocef
- потребител
- Регистриран: 08 сеп 2007, 17:52
- Модел на автомобила: ford fiesta 92 god. karburator 1.1
- Status: Извън линия
бензиноф филтар
ставам вече нахален с моите проблеми но днеска зех да се смаивам окончателно та питам тез с модел фиеста иматели бензинов филтар на колите си и каде се намира тои аз днеска се скаапах от ровене по колата такав не открих нито до резервоара нито по горивопроводите питам заводско ли се слагат тез филтри или си ги приспособявате ф
вие аз си приспособих един след бензиновата помпа колатае фиеста карбуратор 92 година имат ли заводски сложех бензинов филтар и каде се намира моита няма пишете некои ако знае по темата
вие аз си приспособих един след бензиновата помпа колатае фиеста карбуратор 92 година имат ли заводски сложех бензинов филтар и каде се намира моита няма пишете некои ако знае по темата
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
Re: бензиноф филтар
Извинявам се моята е 92 ама е моно ако не ти помогне снимката здраве да е иначе съм посочил със синя стрелка къде е горивният (бензинов) филтърkocef написа:.......карбуратор 92 година имат ли заводски сложех бензинов филтар и каде се намира моита няма пишете некои ако знае по темата
-
- потребител
- Регистриран: 24 юни 2008, 12:57
- Модел на автомобила: fiesta
момчета бензиновия филтар на фиеста се намира под прага от страната на резервоара до задната гума,моята е 96 пална инджекция но мисля че мойе да жи сварши работа.надявам се че сам помогнал 

- askoTAS
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 10:09
- Модел на автомобила: fiesta1.3/lexus is 600 hi
абе той колегата виказва че колата му е карбураторна ама вие му обеснявате "че е до задната гума". ама нищо де. по принцип на карбураторките филтърчето е едно малко и когато нее имало си го слагаш точно там където го е сложил колегата. така че да не се чуди а да кара спокоино и безаварийно. 

продавам си фиестата 0877960765
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
-
- потребител
- Регистриран: 24 юни 2008, 12:57
- Модел на автомобила: fiesta
прав си че на колегата е карборатор и наистина добре си го е сложил филтара,но ас казвам за всички които имат фиеста инджекция за6тото ас доскоро не знаех каде се намира.благодаря за поправката все пак 

- askoTAS
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 10:09
- Модел на автомобила: fiesta1.3/lexus is 600 hi
е нали затова сме хора.
продавам си фиестата 0877960765
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!