Fiesta MK III 1.1mi ñúñ ñòðàíåí ïðîáëåì

Двигател. Съединител. Скоростна кутия. Главно предаване и диференциал. Мазилна уредба. Изпускателна система.
HIFI
потребител
потребител
Регистриран: 04 фев 2007, 13:40
Модел на автомобила: Renault 5 1987
Ford Fiesta 1995 1,1 + Lovato
Opel Vectra 1992 1,6mi
Mercedes CLK 2002 3,2
Контакти:
Status: Извън линия

Fiesta MK III 1.1mi ??? ??????? ???????

Мнение от HIFI » 09 ное 2007, 10:27

?? ???? ??? ?? ? ??????? ?? ???? ????, ??? ???????????? ??????? ?? ?? ? ???? ? ?????????.
?? ????? ?? ????? ?????? ???? ??????? ??????? ? ?????? ?? Fiesta MK III 1.1mi ????? ? ???????? ?? ???, ?????? ? ????? ??? ??????? ?????? ????????? ????? (?????? ?? ??????? ?? "??????????" :cry: ) ???????? ?? ?????? ? ???? ?? ?????? ????? ?????? ?? ? ?? ??????? (?? ?????? ???????? ???? ???? ???????, ?? ???? 5-6 ??? ?? ????? ?????). ????? ?? ?? ????? ? ??? ??????? ?? ??????? ? ?????? ??????? ?? ??????????? ? ?????? ????? ?? ?? ?????. ??? ??????? ? ? ?????? ????????? ?? ????? ?? 900 ?????? ?? ??????? ?????? ?? ????? - ?????? ?? ?????? ? ?????? ?? ????? ??? ??????? ??? ?? ????????? ? ?????? ?? ??????? ??? ? ???? ? ???? ???????? ?????? ?? ????? ??? ? ???? ???? ..... ???? ???????? ????? ?? ?? ????? ??????. ???????? ?? ????? ??????? 1-2 ????? ? ????? ? ????? ???????? ??? ?????? ?? ?????? ? ???????? ???? ????? ? ?.?. ????? ??? ??????? ?? ?? ?????? ?? ??????? ? ??? ?? ?????? ? ? ????? ?????? ?????? ???????? ??? ?? ???? ? ?? ??? ? ?????? ????? ?? ?? ? ?? ???????. ??? ????? ? ???? ??????? ???????? ?? ??????? ?? ???? ????? ?? ?? ?? ????? ???? ??????? ?? ????? ? ?? ??? ? ?? ?????? ???? ??????? ?????? ?? ????? ?? ???? ? ???? ?????. ????? ??????????? ?? ?? ??????? ???????? ??? ??????. ???????? ? ?? ??? ????? ?? ???????? ?? ???? ???? ?? ??????? ???? ??? ????????. ????? ?? ????, ?? ? ????????? ?? ?????? ??? - ???? ?? (???? ?????? ?? ????? ????? ?? ? ?????)?

Потребителски аватар
schrack
потребител
потребител
Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16

Мнение от schrack » 10 ное 2007, 08:12

Маркуча който е за студеният въздух ......не тряба да е сложен отпред на маската трябва да е завъртян обратно назад да не влиза принодително въздух..

HIFI
потребител
потребител
Opel Vectra 1992 1,6mi
Mercedes CLK 2002 3,2
Контакти:

Мнение от HIFI » 10 ное 2007, 12:39

???? ? ????????? ??????? ??? ?? ???... ?? ? ?? ????. ???? ????? ???????? ?????? ??? ?? ???????? ? ?? ??????? ???? ????? ?? ??????????. ?? ???? ???? ? ???? ?? ???...

Потребителски аватар
The seven
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
Контакти:

Re: Fiesta MK III 1.1mi със странен проблем

Мнение от The seven » 10 ное 2007, 16:23

HIFI написа:... Проблема се състой в това че колата гасне когато не е на скорост (не винаги понякога само губи обороти, но след 5-6 сек се дигат бавно). ...
... този проблем го прави и на газ и на бензин няма разлика колата се държи по един и същи начин. ...
Като за начало, спри за се занимаваш с проблемите на газ, преди да си я направил ОК на бензин. Провери си дали моторчето за празен ход работи. Откачаш му буксата и му подаваш на единия извод 12 Волта а на другия маса. Трябва да се прибере или да излезе буталцето му, при размяна на изводите трябва да се смени посоката на буталцето. Ако бачка, откачи буксата на ТПС-а и покарай колата на късо. При положение че няма проблемите за които говориш, то по скоро ТПС-а ти прави проблеми.
Поздрави
Изображение

HIFI
потребител
потребител
Opel Vectra 1992 1,6mi
Mercedes CLK 2002 3,2
Контакти:

Re: Fiesta MK III 1.1mi ??? ??????? ???????

Мнение от HIFI » 10 ное 2007, 16:59

The seven написа:???? ?? ??????, ???? ?? ?? ????????? ? ?????????? ?? ???, ????? ?? ?? ? ???????? ?? ?? ??????. ??????? ?? ???? ????????? ?? ?????? ??? ??????. ??????? ?? ??????? ? ?? ??????? ?? ?????? ????? 12 ????? ? ?? ?????? ????. ?????? ?? ?? ??????? ??? ?? ?????? ????????? ??, ??? ??????? ?? ???????? ?????? ?? ?? ????? ???????? ?? ?????????. ??? ?????, ?????? ??????? ?? ???-? ? ??????? ?????? ?? ????. ??? ????????? ?? ???? ?????????? ?? ????? ???????, ?? ?? ????? ???-? ?? ????? ????????.
??? ?? ? ?? ?????? ???? ?????? ???????? 1:1. ???? ?? ????????? ?? ??? ?? ?????? ? ????? ?? ?? ???????, ?? ?? ??? ?????? ???? ????? ?? ? ??????? ?? ?? ?? ?????? ? ???????. ???-? ???? ??? ????? ? ? ???? ?? ??????. ???? ??????? ?? ?????? ???? ????? ?????? ??? EDIS ?????? ? ?? ???? ?? ??????? ?? ??????? ???? ? ????????? ? ?? ???? ??? ?? ???????, ???? ???? ?????????, ?? ???? ??? ? ???????.

Потребителски аватар
The seven
потребител
потребител
Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
Контакти:

Мнение от The seven » 11 ное 2007, 15:49

http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... hlight=tps" onclick="window.open(this.href);return false;
Поздрави
Изображение

HIFI
потребител
потребител
Opel Vectra 1992 1,6mi
Mercedes CLK 2002 3,2
Контакти:

Мнение от HIFI » 13 ное 2007, 09:37

????? ??????? ????, ?? ???????.
???? ?????? ??????? ? Motocraft AGFS 22CM1 1216460, ???????? ???? NGK BPR6EF, ?? ???? ?? ?? ? ??????? ?????? ????????.... ??? ?? ?????? ?? ??? ????? ???????, ??? ?? ?? ?????? ?? ???????? ?? The seven

HIFI
потребител
потребител
Opel Vectra 1992 1,6mi
Mercedes CLK 2002 3,2
Контакти:

Мнение от HIFI » 14 ное 2007, 12:04

???????? ? ?????. ???? ??????? ?? ?????? ?? ????????? ?????? ? ???????? ?? ????????? ?? ????????? ?? ?????? ??? (??????????) ?????? ?? ??????. ???? ? ???????? ???????? ?????? ? ??????? ?? ?? ?????? ? ?? ??????? ?????... ?? ????? ?? ?????? ??? ????????? ? ?????? ????????? ??? ?? ???????. ????? ? ?? ? ???? ?????? ? ?????...
?.?. ???? ?? ???? ??? ??? ??????????????? ?? ????????? ?? ? 200-300 ??? ????? ???? ? ?????? ?????? ?? The seven, ? 7-8 oma ? ???????? ???? ?? ?????????, ?? ??? ??????.... ?????? ? ?? ??????? ??? ?? ? ??????? ????????? ? ?? ?????? ??? ? ????? ???? ?? ?? ???? ????? ????????? - ???? ???? ?? ?? ????? ??? ?? ?? ?????...
Me??? ?? ?????? ????????? ??? ?????? ? ???-???? ?? licho.

Отговори

Върни се в “ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ”