Мондео Car Audio ъпгрейд

Отговори
Потребителски аватар
TheGrayArrow
потребител
потребител
Регистриран: 13 яну 2010, 21:26
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8TD
Status: Извън линия

Мондео Car Audio ъпгрейд

Мнение от TheGrayArrow » 01 фев 2010, 12:48

Здравейте, искам да попитам какви са размерите на колоните във вратите на Мондео 95г.?
Прегледах важната тема горе, уж за да придобия представа кой с какви колони е в колата, ама тотално се обърках. Мисля да сменя колоните във вратите с нещо по-мощно, но въпроса е, че незнам с какво(не разбирам от кар аудио). Дайте съвет какво да взема(ниско бюджетно решение :? ).

Също така замислям и слагане на ксенон на фаровете, но да питам как работи ксенона с блендите(моите не са пожълтяли все още)? Смисъл трябва ли да се махат или не? На Мондео-то късите светлини са H1 ако не се лъжа и мисля да взема ксенон на 5000К( не ме кефат тия сините фарове, а и мисля, че в дъждовно време с бялата крушка ще се вижда по-добре). Още един въпрос: след слагането на ксеноните къде да отида за да ги регулират( да не ме псуват отсрещно движещите, че ги заслепявам).

Потребителски аватар
Mark Audio
потребител
потребител
Регистриран: 29 яну 2010, 14:48
Модел на автомобила: Focus, Mondeo,
Контакти:

Re: Мондео Car Audio ъпгрейд

Мнение от Mark Audio » 01 фев 2010, 19:47

Здравей, аз имах Мондео 98 и при мен говорителите бяха елипси 5/7 инча :!: Предполагам, че и твоите са такива, тъй-като разликите м-у двата модела са по-скоро визуални :D При мен сложих DLS говорители от същият стандарт и си изработих вграден субуфер в багажника :wink: така че да не ми заема място, а пищялките ги отделих от говорителите и ги вдрадих в колонките на предното стакло и смея да твардя че стана звука наистина качествен и плътен :) Препоръчвам ти и ти да си вземеш DLS :wink: http://www.aval-bg.com/catalog/display_ ... yle_id=575" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
TheGrayArrow
потребител
потребител
Регистриран: 13 яну 2010, 21:26
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8TD

Мнение от TheGrayArrow » 01 фев 2010, 20:28

Mark Audio написа:Здравей, аз имах Мондео 98 и при мен говорителите бяха елипси 5/7 инча :!: Предполагам, че и твоите са такива, тъй-като разликите м-у двата модела са по-скоро визуални :D При мен сложих DLS говорители от същият стандарт и си изработих вграден субуфер в багажника :wink: така че да не ми заема място, а пищялките ги отделих от говорителите и ги вдрадих в колонките на предното стакло и смея да твардя че стана звука наистина качествен и плътен :) Препоръчвам ти и ти да си вземеш DLS :wink: http://www.aval-bg.com/catalog/display_ ... yle_id=575" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Благодаря колега! Ще посъбера още малко парички и тогава ще купувам(по-добре да взема нещо качествено, отколкото колонки за 60лв.), твоето предложение звучи добре! Ще обърна внимание на DLS говорителите(един приятел също е доволен от тях). Ще пиша пак като има развитие по темата(предполагам до другата седмица).

Потребителски аватар
RsMondeo
потребител
потребител
Регистриран: 11 фев 2005, 10:24
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 16v 115+ hp

Мнение от RsMondeo » 16 фев 2010, 17:04

Грам няма да сгрешиш с тези DLS 257 аз сложих в моята 4 такива в 4те врати и отзад на кората 2 x DLS 269. Свири доста истински :) Успех

Отговори

Върни се в “Аудио и мултимедия”