SD-карта за "TravelPilot FX" Форд Фокус-2008
- plamiko
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2010, 18:01
- Модел на автомобила: Ford eskort 1.6 16V Turnier-1995 Ford focus 1.6 100ps.2008 Turnier
- Status: Извън линия
SD-карта за "TravelPilot FX" Форд Фокус-2008
Здравейте,съвсем скоро смених Ескорта с Фокус-2008г.,който си купих от Германия.Има вградена навигационна с-ма "TravelPilot FX"-Blaupunkt.Продадоха ми я с SD карта,която е подробна за Германия,а останалите европейски градове ги има,но без улици и тн.България изобщо я няма.От сайта на Blaupunkt разбрах,че за тази навигационна платформа за ъпдейт на картите да се объщаме към официалния дилър.По телефона от МП.ми отговориха,че имат SD карта за автомобили след 2011г.-622лв.Въпроса ми е някой може ли да помогне за по-евтин вариант?
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Re: SD-карта за "TravelPilot FX" Форд Фокус-2008
За съжаление все още никой не е намерил начин да копира оригиналните карти и единствения начин да си купиш такава е от официалния вносител.Картите след 2011 година са разделени на две версии-източна(вкл.Русия) и западна Европа,значи трябва да имаш и двете,ако искаш покритието на Европа да е пълно.Незнам дали при твоята навигация са разделени по същия начин и дали все още се поддържа обновяването на картите,но имайки в предвид,че дори новата карта(с включена България)е доста постна, едвали си струва да дадеш толкова пари.Оригиналната навигация си е много хубава,но покритието на картите е доста бедно, а цената им не е по-ниска заради това.Винаги съм искал да имам вградена навигация и преди да си купя нов автомобил винаги съм се интересувал от оригиналните системи.За сега обаче,колкото и странно да звучи,китайските варианти за вграждане са по-функционални и възможностите им за инсталиране на всякакъв навигационен софтуер наклониха везните в тяхна полза.И на двете коли съм с такива системи и поне за сега всичко е наред 

- plamiko
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2010, 18:01
- Модел на автомобила: Ford eskort 1.6 16V Turnier-1995 Ford focus 1.6 100ps.2008 Turnier
Благодаря за информацията.
Какви са тези китайски навигации?Как се вграждат?До колкото разбирам оргиналната ще мога да я ползвам само в "родна"Германия.
Какви са тези китайски навигации?Как се вграждат?До колкото разбирам оргиналната ще мога да я ползвам само в "родна"Германия.
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
Реално си представям какво е покритието на тази карта за българия, гледал съм същата система на ауди, ми то според производителите Европа свърва някъде около Унгария. Не си заслужава парите тази карта иначе си хубаво да го имаш вградено в белите страни.