6000CD RDS EON - Изход за предусилвател ?
-
- потребител
- Регистриран: 30 май 2010, 14:18
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI 115hp '04
- Status: Извън линия
6000CD RDS EON - Изход за предусилвател ?
Та въпроса е същия де..имам от старата кола усилвател и субууфер,които седят в нея вече 2 години и мисля,че вече взеха да ми липсват
) Времето се затопли и скоро време мисля да ги преместя във фокусника.Така де,да си спомня добрия звук! Обаче в опътването не чета нищо по въпроса? Колеги ?

- Gattuso
- потребител
- Регистриран: 28 окт 2009, 17:33
- Модел на автомобила: Ford
Re: 6000CD RDS EON - Изход за предусилвател ?
И аз мисля да правя същото, но ми казаха че нямало да стане, защото на фабричното 6000CD EON имало някаква букса (явно която търсиш) и нямало къде да се включи кабела за усилвателя....
Ще следя темата
Ще следя темата

- bodurov
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 11:46
- Модел на автомобила: FORD C-MAX 1.6L Duratec 16V Ti-VCT(115 hp)2009г.
Здравейте колеги,проверете дали усилвателите ви нямат фабричен вход за високо ниво.Ако имат вземете сигнал от изхода за говорителите,ако нямат всеки жичкаджия може да го направи с резистори.Има и друг начин,но е по-сложен.Трябва да се отваря апарата и да се вземе сигнал от аудиопроцесора.Аз преди него пък си свързах AUXи там сега включвам едно устройство с USB и SD.
-
- потребител
- Регистриран: 30 май 2010, 14:18
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDCI 115hp '04
bodurov,мерси,човеко!
Ще ви държа в течение евентуално ако стане! Само да не стане накрая зорлява работа и накрая да ми писне и да зема ново
(както и си мисля) Чао от мен ,за сега ! 
Ще ви държа в течение евентуално ако стане! Само да не стане накрая зорлява работа и накрая да ми писне и да зема ново

- butsata
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 18:10
- Модел на автомобила: C-MAX
Виж ми темата. http://www.clubford.org/forum/viewtopic ... 83&t=56455" onclick="window.open(this.href);return false; Ако има нещо - пиши