Буфер и аудио
- butsata
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 18:10
- Модел на автомобила: C-MAX
- Status: Извън линия
Буфер и аудио
Ако сложа буфер , докато е гаранционна колата, ще има ли проблем?
И ако може предложете ми малко варианти , за добър бас- не много скъп и да е нещо което лесно да вържа към фабричното Ford 6000CD
И ако може предложете ми малко варианти , за добър бас- не много скъп и да е нещо което лесно да вържа към фабричното Ford 6000CD
-
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2008, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo '99
Re: Буфер и аудио
Не е буфер а ууфер ....
По принцип не би трябвало да имаш проблем с гаранцията според зависи как си прекараш инсталацията. А за този 6000СD по-скоро съм склонен да мисля, че няма изход за усилвател и тогава става малко по-сложно. Не е невъзможно да се направи, но трябва да си намериш джаджа, която да речем хваща сигнал от задните колони и го извежда през чинвове за усилвателя. И при това положение поне според мен ефекта няма да е зашеметяващ.
По принцип не би трябвало да имаш проблем с гаранцията според зависи как си прекараш инсталацията. А за този 6000СD по-скоро съм склонен да мисля, че няма изход за усилвател и тогава става малко по-сложно. Не е невъзможно да се направи, но трябва да си намериш джаджа, която да речем хваща сигнал от задните колони и го извежда през чинвове за усилвателя. И при това положение поне според мен ефекта няма да е зашеметяващ.
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Няма никава джаджа,просто апарата се занася на човек който разбира и му се извеждат чинчове директно.
Колкото до гаранцията и аз смятам,че няма да има проблем,но все пак не ти струва нищо да се допиташ до МП.
Колкото до гаранцията и аз смятам,че няма да има проблем,но все пак не ти струва нищо да се допиташ до МП.

- butsata
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2007, 18:10
- Модел на автомобила: C-MAX
ми, благодаря ви..тогава препоръчайте някой вариант за аудиото, с друго СД но ако може да си запазя контролите до волана...
-
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2008, 14:31
- Модел на автомобила: Ford Mondeo '99
И от къде точно го хваща тоя сигнал за чинчовете ако мога да попитам ?TURBOTO написа:Няма никава джаджа,просто апарата се занася на човек който разбира и му се извеждат чинчове директно.

- amonev
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2007, 08:15
- Модел на автомобила: Форд Сиера 1983г.
Форд Мондео 1997г. - Местоположение: Разград
- Контакти:
от предусилвателя на CD-то
пп - може да се вземе сигнал и от задните колонки, не е проблем, единствено захранване трябва да се прокара, освен ако няма предвидено +12v в багажника /тогава може да се ползва някой не много мощен усилвател - така няма да се наруши и гаранцията/

пп - може да се вземе сигнал и от задните колонки, не е проблем, единствено захранване трябва да се прокара, освен ако няма предвидено +12v в багажника /тогава може да се ползва някой не много мощен усилвател - така няма да се наруши и гаранцията/
Е ли правото право?
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
Никакви чинчове не се слагат! Слага се усилвател който може да ползва сигнала от колонките! А за гаранцията трябва да питаш там където ти се води гаранционна колата.
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...