Изтъркан волан ?

Отговори
mykacu
потребител
потребител
Регистриран: 30 яну 2007, 16:42
Модел на автомобила: Ескорт 1.3
Status: Извън линия

Изтъркан волан ?

Мнение от mykacu » 19 фев 2007, 22:00

Форд Ескорт 93г... волана се е изтъркал много и се изплъзва....
Въпроса ми е има ли някакъв начин да се "облече" с нещо (кожа или др. материал) Къде и колко ? Верояност да намеря материал отнакъде и да го направя сам ?

др въпрос ми е откъде мога да намеря подлакятник, който да пасва за този форд (м/у предните седалки)

благодаря предварително и се извинявам ако съм объркал темата, начинаещ съм......

п.с. да се похваля :) днеска взех книжка... знам, че вие, опитните шофьори, не обичате младите, но се надявам да се разбираме на пътя ;)

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Мнение от cenzor » 19 фев 2007, 22:04

Натисни тук за идеи за подлакътник.. в общи линии - Илиенци + 20лв.
За волан - има добри калъфи за волан за около 10ина лева, взимаш нещо едноцветно и готово. Иначе обличането в естествена кожа мисля, че е около 50-60лв. .

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 23 фев 2007, 02:52

Който не е правил глупости, той да хвърли камък пръв! Млад, стар... няма значение кой какъв шофьор е, важното е да мислиш докато караш, а не като мен преди 6-7 години със 180 по междуселски пътища... Страх ме е като се сетя! :)

Дръж кормилото здраво! Тъкмо имаш стимул да се научиш да ползваш търсачката, търси за тапицери. Слагай смело естествената кожа, и карай със здраве! 1.3 е хубав мотор за начинаещ шофьор. На мен 90 коня като първа кола (и настояща) ми дойдоха много в началото! :)

Да ти е честита книжката и дълги години без дупки в талона. Мислех да си правя сам подлакътник, но не мога да направя сам поставките за чашите, няма от какво да ги направя, да са като на Вектрите примерно да се прибират, и дори самия подлакътник да го направя красив, няма да е функционален, затова... по-добре май наистина 20лв за един афтърмаркет!

И братле... внимателно с карането! Днес си четох един смс докато карах с 80 по Цариградско, сама кола на пътя в 1 часа през нощта. Трябва да ти кажа, че смених платното без да разбера, а уж внимателно карах! Не ми се мисли, ако четях този смс в трафика следобед. Каквото сам си направиш, никой не може да ти го направи!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
venom4o
потребител
потребител
Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0

Мнение от venom4o » 23 фев 2007, 09:30

хахаха то ко става въпрос аз нямам книжка.. :P :P Е карам рядко само върша работа по Банкя.. ама не съм тип състезател!.. Честита книжка и от мен и добре дошъл в форума.. на модераторите- извинете че спамим темата!

Отговори

Върни се в “Визуален тунинг”