Автотапицер в Пловдив къде има ???
- ivan_don4ev
- потребител
- Регистриран: 05 апр 2009, 17:19
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16v и Mondeo 1.8 tdi
- Status: Извън линия
Автотапицер в Пловдив къде има ???
Здравейте тавана ми се разлепи на няколко места, още не е виснал целия но искам да се оправи.Та въпроса ми е къде в Пловдив има добър автотапицер който може да го оправи? Благодаря предварително.
http://www.ivandon4ev.snimka.bg/album.p ... d=12855506" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ivandon4ev.snimka.bg/album.p ... d=12855506" onclick="window.open(this.href);return false;
- 21grams
- потребител
- Регистриран: 21 май 2009, 00:18
- Модел на автомобила: Фокус 1.8 tdci 2004г.
Re: Автотапицер в Пловдив къде има ???
Имам много добър тапицер,ама не е в самия Пловдив,а е в Брестовица.Прави ми кожен салон на Голфа и бачка много добре и евтинко.Ако още ти трябва мога да ти дам координатите му.
- shveda_
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2006, 19:24
- Модел на автомобила: ford fiesta
- Контакти:
21grams написа:Имам много добър тапицер,ама не е в самия Пловдив,а е в Брестовица.Прави ми кожен салон на Голфа и бачка много добре и евтинко.Ако още ти трябва мога да ти дам координатите му.
подкрепям мнението на колегата ако става въпрос за сущия човек-Милчо.
Днеска му занесох седалката от голфа и в неделя си я взимам,и цената която ми каза е много приемлива.
отделно в Пловдив има един тапицер близо до столипиново,ама незнам дали е добар(ако си заинтересован мога да обясня каде точно е)
- ivan_don4ev
- потребител
- Регистриран: 05 апр 2009, 17:19
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16v и Mondeo 1.8 tdi
Благодаря за отговора но в кв.Коматево си намерих автотапицер и готово работата е сваршена