Датчик за задна светлина?
-
- потребител
- Регистриран: 30 ное 2012, 10:36
- Модел на автомобила: ford eskort
- Status: Извън линия
Датчик за задна светлина?
Стария датчик ми протече. Купувам вече втори и проблема е един и същ. При включване на задна скорост се активира светлината, и при изключването остава да свети. Изключва се при включване на четвърта предавка. Датчиците са 60лв,оригиналните са 117лв. Колата е Ескорд 1,6 бензин 1996година. Някой знае ли нещо по въпроса? Слагам от по ефтините разбира се.
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Re: Датчик за задна светлина?
Всички Ескорт и Фиеста от 80г до твоята са със същия датчик, защо не си вземеш оргинален втора употреба от някоя морга или отпадъци за десетина лева?
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
Попитах в две морги и ми казаха че не свалят датчиците,за да могат да продадат скоростните кутии 

- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
А във Пловдив пункт за отпадъци нямате ли? Такъв дето изкупуват коли за скрап, не морга, там разкомплектоват всичко, най-често с големия чук.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2011, 20:26
- Модел на автомобила: FIESTA 89г/1.1/OHV
Аз моя го бях залепил с каноконлит, но после се разпадна и всичкото масло изтече. Ядосах се много, махнах контактите и го запуших с един болт и Поксипол. Естествено задната светлина не работи, но се надявам никога повече да не протече.
xtremeracer-а ми разправяше, че си бил купил от по-евтините и му протекъл. Облепил го с поксипол и повече нямало проблем.
xtremeracer-а ми разправяше, че си бил купил от по-евтините и му протекъл. Облепил го с поксипол и повече нямало проблем.
-
- потребител
Благодаря ви все пак колеги! За сега ще карам с последния дето купих, на стария съм му сменил опръстена,като се надявам от там да е капел.И някой ден ще го сложа.