Диагностика Фиеста 1,1 моно 1991г
-
- потребител
- Регистриран: 16 май 2008, 11:44
- Модел на автомобила: Фиат Ритмо
- Status: Извън линия
Диагностика Фиеста 1,1 моно 1991г
Здравейте колеги, къде да закарам фиестичката да и направят диагностика тук в София. Може ли да се чете с Виза. Имам виза и си чета италианките, но с Форд нямам никакъв опит. Там където е показано че е диагностичната букса, всъщност открих две букси хванати заедно една към друга, всяка с по три кабела. Визата ми е с два кабела, та ако някой има идея къде да включа тези два кабела в двете букси нека да сподели. Всъщност проблема на колата е че загуби мощност и присецва в движение. Като позагрее проблема се пооправя но пак няма никаква мощност. Искам да видя какво показват датчиците. Другият вариант е да е бензинова помпа.
Всякакви съвети ще са ми от полза, така че помагайте.
Лек и успешен ден
Всякакви съвети ще са ми от полза, така че помагайте.
Лек и успешен ден
-
- потребител
- Регистриран: 21 юни 2006, 12:47
- Модел на автомобила: екс Ford Fiesta 1.1 '94г. с BRC, сега Opel Astra G '03г. комби-метан
Re: Диагностика Фиеста 1,1 моно 1991г
Имах подобен проблем - присецва, детонации, от време на време работеше на три цилиндъра и губеше мощност (направо забиваше нос). След диагностика се оказа бобина. Като я свалихме забелязах, че беше й се беше напукал корпуса.
В България има само един вид пътни знаци - пожелателни.
-
- потребител
- Регистриран: 16 май 2008, 11:44
- Модел на автомобила: Фиат Ритмо
Re: Диагностика Фиеста 1,1 моно 1991г
Здрасти, ами примен няма детонации и си работят и четирите цилиндъра, има стабилни ниски обороти, но докато не загрее не може да се изфорсира. Просто видили баирче и минавам на трета та даже и на втора, а не беше така до скоро.