Моля за съвет

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
smileee
потребител
потребител
Регистриран: 24 май 2008, 00:53
Модел на автомобила: ford puma
Status: Извън линия

Моля за съвет

Мнение от smileee » 22 апр 2010, 16:20

Карам форд пума. Когато купувах колата беше с пукната пластмаса на десния стоп и вмомента е пълно с прахоляк. Някой може ли дда ми каже дали може по някакъв начин да се отстрани пластмасата и да се изчисти или трябва да сменя стопа. Ако е нужна смяна, ако може да ми помогнете, като ми кажете от къде мога да се сдобия с такъв, морга или може би да поръчам... не знам ... благодаря предварително :(:

Потребителски аватар
BadSista
потребител
потребител
Регистриран: 16 мар 2010, 14:05
Модел на автомобила: Ford Fiesta '97

Re: Моля за съвет

Мнение от BadSista » 22 апр 2010, 18:53

Аз имам вода в единия халоген на предната броня долу... нов ли трябва да купя или подлежи на някакъв ремонт?
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
madboy
Администратор
Администратор
Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран."
Контакти:

Re: Моля за съвет

Мнение от madboy » 27 апр 2010, 15:26

smileee написа:Карам форд пума. Когато купувах колата беше с пукната пластмаса на десния стоп и вмомента е пълно с прахоляк. Някой може ли дда ми каже дали може по някакъв начин да се отстрани пластмасата и да се изчисти или трябва да сменя стопа. Ако е нужна смяна, ако може да ми помогнете, като ми кажете от къде мога да се сдобия с такъв, морга или може би да поръчам... не знам ... благодаря предварително :(:
Сваляш стопа и го миеш през отвора за крушката.
BadSista написа:Аз имам вода в единия халоген на предната броня долу... нов ли трябва да купя или подлежи на някакъв ремонт?
Виж си уплътненията покрай стъклото или откъм буксата. Силикони продават всякакви. Ако ще купуваш нов, то ми подари "разваления". :D:
Изображение Фен на служителите на OMV "Белозем"
Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”