Вентилатора за парното се е побъркал
-
- потребител
- Регистриран: 11 дек 2007, 15:25
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 TDI
- Status: Извън линия
Вентилатора за парното се е побъркал
Здравейте колеги.Почти съм сигурен, че има подобна на моята тема, но нещо неможах да се справя този път с търсенето.
Проблемът ми е следният.
Отначало когато пусках вентилатора на 3-та степен той си менеше сам оборотите и миришеше на изгоряла инеграла или нещо подобно на мирис.Отказах се да си пускам вентилатора на 3-та степен, което естествено не беше решение, но не ми се занимаваше за момента.След известно време обаче отказаха всички степени освен 4-та (това беше в продължение на 2 дена).Отивам аз на 3-тия ден да си паля колата и за мое голямо учудване работеха всички степени освен 3-та (и до сега е така още не му е хрумнало да прави нещо друго)Аз немога да проумея какво става ако е изгоряло управление как после трагва само или някаде има студени спойки незнам недоумявам.
Мерси предварително на всички отзовали се.
Проблемът ми е следният.
Отначало когато пусках вентилатора на 3-та степен той си менеше сам оборотите и миришеше на изгоряла инеграла или нещо подобно на мирис.Отказах се да си пускам вентилатора на 3-та степен, което естествено не беше решение, но не ми се занимаваше за момента.След известно време обаче отказаха всички степени освен 4-та (това беше в продължение на 2 дена).Отивам аз на 3-тия ден да си паля колата и за мое голямо учудване работеха всички степени освен 3-та (и до сега е така още не му е хрумнало да прави нещо друго)Аз немога да проумея какво става ако е изгоряло управление как после трагва само или някаде има студени спойки незнам недоумявам.

Мерси предварително на всички отзовали се.

-
- потребител
- Регистриран: 02 фев 2009, 18:54
- Модел на автомобила: Сеат Алхамбра тди 2001,Fiesta Jas 1,25 2000
Re: Вентилатора за парното се е побъркал
Колега ,сам си си отговорил на питането.Маиката му е разглобяване.
- nedkos
- потребител
- Регистриран: 22 ное 2008, 17:25
- Модел на автомобила: Vectra B 1.6 automat
Re: Вентилатора за парното се е побъркал
При мен проблема беше абсолютно същия.В някакво съпротивление което се намира при моторчето и се търси в моргата,но се намира трудно (поне така ми каза) и с труда ми дойде на 65лв като вклюваше и почистване и смазване на моторчето понеже като е на големи обороти меляше ...
Реши се благодарение на един маняк от Бургас който ремонтира абсолютно всичко електрическо по колата , включително и ЕКУ-та - Диян се казва.Преди 3-4год изгорях компютъра на пунтото и трябваше да купувам нов за 5 000лв ,но той го спаси за 150лв и колата все още върви.
Реши се благодарение на един маняк от Бургас който ремонтира абсолютно всичко електрическо по колата , включително и ЕКУ-та - Диян се казва.Преди 3-4год изгорях компютъра на пунтото и трябваше да купувам нов за 5 000лв ,но той го спаси за 150лв и колата все още върви.