Проблем ел стъкла на Ка
- Marina88
- потребител
- Регистриран: 28 май 2009, 02:42
- Модел на автомобила: ka
- Status: Извън линия
Проблем ел стъкла на Ка
Здравейте кoлата е Форд КА 98ма , гори предпазителя на ел-стъклата ... моторчетата на вратите и бутоните не са проблема .. нататък не знам къде може да е ? къде се намира релето ? Дайте идеи къде може да е проблема ? благодаря !
Последна промяна от Marina88 на 18 яну 2010, 03:10, променено общо 1 път.
- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
- Status: Извън линия
Re: Проблем ел стъкла на Ка
Кога гори предпазителя - веднага след като го сложиш и пробваш дали работи или след време??? Топи ли се или директно си казва "цък" и вече не работи????? Виж дали предпазителите които слагаш са читави - няколко пъти попадам на предпазители, които не си отговярят вярно на ампеража - най често са тия от бензиностанциите от едни комплекти с крушки - изгърмях 4-5 такива на запалката. Купи си читави бушони от Авторай например....с тях нямам никакви ядове.
Не знам къде е релето, тъй като не съм с ел. стъкла, но ми се струва, че преди да тръгнеш да търсиш там проблем трябва да си прегледаш и окабеляването във вратите...
Не знам къде е релето, тъй като не съм с ел. стъкла, но ми се струва, че преди да тръгнеш да търсиш там проблем трябва да си прегледаш и окабеляването във вратите...

Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника