Пробелм с оборотите на Фиеста '93
-
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2008, 10:00
- Модел на автомобила: Fiesta '93 (някъде там е не съм сигурен)
- Контакти:
- Status: Извън линия
Пробелм с оборотите на Фиеста '93
Здравейте не съм сигурен дали темата е за тук, но това е защото и нямам идея от къде може да идва проблема..
Значи за втори път ми се случва да си забравя фаровете пуснати и да ми падне акумулатора (човешко
). Проблемът идва след това. Когато си заредя акумулатора и го сложа когато запаля колата тя започва да работи на доста по високи обороти от обикновено. Също така и когато подам газ и отпусна педала оборотите на двигателя се задържат и не намаляват докато не спра. Това ми се случва за втори път. Първия път се оправи след около 20 км каране, но сега незнам дали ще се оправи (не съм минал все още 20 км от както стана това). Пък и ми се струва, че това не е нормално.. Някъкви идеи ? 
Значи за втори път ми се случва да си забравя фаровете пуснати и да ми падне акумулатора (човешко

- samsung_bg
- потребител
- Регистриран: 24 сеп 2006, 13:51
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 FUN 1.4 16V 90PS Zetec-S FHA '96г
Re: Пробелм с оборотите на Фиеста '93
Като начало прочети темите из форума за рестарт на компютъра и обучението му след това, и за почистване на стъпковия мотор.

-
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2008, 10:00
- Модел на автомобила: Fiesta '93 (някъде там е не съм сигурен)
- Контакти:
Re: Пробелм с оборотите на Фиеста '93
Проблемът се реши отново.. След като попрочетох някои теми започвам да си мисля, че това е просто защото компютъра след като е стоял известно време без ток си губи настройките и после му трябва време да ги открие
samsung_bg благодаря че ме насочи