За буксата на датчика за перката на радиатора
- addition
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2007, 17:35
- Модел на автомобила: Focus C-Max 2.0 TDCI '04 Ghia
- Status: Извън линия
За буксата на датчика за перката на радиатора
Здравейте, колеги!
Някой има ли представа защо перката ми се включва като дам накъсо посочените на първата картинка клеми на буксата, а пък като варя датчика на котлона той затваря последователно веригите между крайните клеми, както съм нарисувал на втората картинка?
Токовете не са пипани от български майстор откакто съм купил колата, а не ми се вярва някой в Италия да е правил свободни съчинения
...
Някой има ли представа защо перката ми се включва като дам накъсо посочените на първата картинка клеми на буксата, а пък като варя датчика на котлона той затваря последователно веригите между крайните клеми, както съм нарисувал на втората картинка?
Токовете не са пипани от български майстор откакто съм купил колата, а не ми се вярва някой в Италия да е правил свободни съчинения

- Прикачени файлове
-
- Dat4ik.JPG
- (5.34 KБ) Свален 126 пъти
-
- потребител
- Регистриран: 17 май 2008, 15:05
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1996g.zetek motor 16v
Re: За буксата на датчика за перката на радиатора
ПРиятел и при мен май се получава така - перката върти когато принуделно окъся с мостче по клемите на буксата - смених даткича - перката пак не включва 
а като пусна климатика - върти и аз взимам да се замислям за въпроснота букса да не е дефектирала

а като пусна климатика - върти и аз взимам да се замислям за въпроснота букса да не е дефектирала
- tankovbg
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2008, 16:14
- Модел на автомобила: Fiesta Techno 1.25 Zetec 16 V, юли 1998
goro1951, остави я тая перка на мира щом не ти загрява двигателя и стрелката ти е някъде по средата на NORMAL. На Зетек двигателите перката се включва много рядко без климатик. На климатик естествено си върти, кой иначе да охлажда хладилния агент ?
- addition
- потребител
- Регистриран: 14 ное 2007, 17:35
- Модел на автомобила: Focus C-Max 2.0 TDCI '04 Ghia
Ако се включва близо до червеното и бавно загрява, смени термостата. Но въпросът ми е тези двете клеми ли даваш накъсо като на мойта картинка или крайните клеми?goro1951 написа:ПРиятел и при мен май се получава така - перката върти когато принуделно окъся с мостче по клемите на буксата - смених даткича - перката пак не включва