Стопове и задни мигачи ?!?!?!
-
- потребител
- Регистриран: 23 окт 2007, 21:23
- Модел на автомобила: Ford Mondeo II '98 DOCH 2.0 16v ; Ford KA 1.3 1998 ; Moskvich 2140 1979
- Status: Извън линия
Стопове и задни мигачи ?!?!?!
Колеги, имам проблем с моя Мондео, надявам се да ми помогнете да го разрешим!
Проблема е следният ... когато включа мигач без значение кой от 2та и натисна спирачката ... отзад 3тият стоп и стоповете мигат в такт! Съмненията ми са че губи маса някой от мигачите ... но все пак се надявам да прочета и вашите мнения! Интересува ме дали някой от вас е имал същият проблем и какво е решението му?!??!
Търсих по форума за по стари теми свързани с моят проблем но не намерих нещо подобно.
Благодаря предварително!
Проблема е следният ... когато включа мигач без значение кой от 2та и натисна спирачката ... отзад 3тият стоп и стоповете мигат в такт! Съмненията ми са че губи маса някой от мигачите ... но все пак се надявам да прочета и вашите мнения! Интересува ме дали някой от вас е имал същият проблем и какво е решението му?!??!
Търсих по форума за по стари теми свързани с моят проблем но не намерих нещо подобно.
Благодаря предварително!
- TURBOTO
- потребител
- Регистриран: 01 май 2007, 13:38
- Модел на автомобила: Ford Mondeo'94 1.8 16V
Re: Стопове и задни мигачи ?!?!?!
Да най-вероятно се губи масата,провери всички връзки и ако трябва почисти клемите.Аз също имах подобен проблем позачистих с шкурка,позатегнах туй-там и всичко беше ОК.

-
- потребител
- Регистриран: 23 окт 2007, 21:23
- Модел на автомобила: Ford Mondeo II '98 DOCH 2.0 16v ; Ford KA 1.3 1998 ; Moskvich 2140 1979
Re: Стопове и задни мигачи ?!?!?!
Да колега мерси ... позачистих клемите и сега вече работи перфектно ... лелей колко ли щеше да ме одере някой майстор "специалист"
Мерси! >:D<:

Мерси! >:D<: