Помощ

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Потребителски аватар
izrotbg
потребител
потребител
Регистриран: 06 юни 2008, 14:23
Модел на автомобила: Focus 1.8i 16V Ztec '99 <= мойта шейна
Status: Извън линия

Помощ

Мнение от izrotbg » 10 юни 2008, 16:31

-= Хора рових рових ама не открих маи някои да е писал за такаж проблем с алармата му. А по-точно, колата ми днес прави 1 седмица от както е моя собственост и още не сам и се нарадвал пак тя вече почна да се ебава с мене. Имам някав провлем с алармата. Заклиучва си колата пищи си сичко е ток и жица, обаче напоследак не ще да ми дига стъклата :( :( един ден я бях оставил с славели дтакла поради тая причина :shock: :shock: :o някои да е имал подобен проблем ??? И имам конкретно питане, дали това може да е щото обичам да слушам музиката доста силно и нещо от тва да се е прецакало или ... ???? Кажете моля ако някои е имал подобна случка =-

-= Мерси предварително =- >:D<: _friends_
-= JusT Me *** =-
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
_George_
потребител
потребител
Регистриран: 01 авг 2007, 18:56
Модел на автомобила: Mondeo MK3 2.5i V6 24V
Контакти:

Re: Помощ

Мнение от _George_ » 10 юни 2008, 17:00

колега много правописни грешки допускаш и се губи смисъла на това, което питаш... бъди малко по внимателен _friends_
Изображение

Потребителски аватар
izrotbg
потребител
потребител

Мнение от izrotbg » 10 юни 2008, 17:04

-= Колега (ада6) мене и никат ми е с правописна грешка даи и него да го обсадим ако искаш ? пак за смисала не знам кво толкова се губи от грешките ... по ското от не много збитото и ясно обеснение ... както и да е просто алармата не иска да затваря прозорците а преди го правеше ... _friends_
-= JusT Me *** =-
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня

Мнение от paci » 10 юни 2008, 17:04

_George_ написа:колега много правописни грешки допускаш и се губи смисъла на това, което питаш... бъди малко по внимателен _friends_
Не му се вдигали джамоете като заключи с алармата.
Незнам ако той ръчно ги опита преди това не искат ли.
И аз много трудно го разчитам.

Потребителски аватар
izrotbg
потребител
потребител

Мнение от izrotbg » 10 юни 2008, 17:07

-= Еми парвият пат като стана така, се качих в колата не беше на контакт, просто радвижих копчетата пуснах алармата и те се дигнаха ... са обаче вече нищо не помага, пробвах да ги оставя до полувината савсем леко отворени неще неще и неще :( а иначе си бачкат прозорзите няят забележка, ама като ги командвам с копчетата, даже и цялостното отваряне си работи смисал с едно натискане на копчето дето е ....и нз ....
Последна промяна от izrotbg на 10 юни 2008, 17:18, променено общо 1 път.
-= JusT Me *** =-
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.

Мнение от debug » 10 юни 2008, 17:10

Колега, описанието ти е крайно оскъдно. Не се разбира каква аларма, какъв Фокус...
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
izrotbg
потребител
потребител

Мнение от izrotbg » 10 юни 2008, 17:16

-= Фокус '99 хечбек 1.8и 16В 116к.с. а алармата мисля че трябва да е заводска има някво GT на дистанцйонното, ако тва ви помага нещо ... са не мога да ви кажа повече, че аз сам в офиса а фокуса е пред нас
-= JusT Me *** =-
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.

Мнение от debug » 10 юни 2008, 17:21

izrotbg написа:-= Фокус '99 хечбек 1.8и 16В 116к.с. а алармата мисля че трябва да е заводска има някво GT на дистанцйонното, ако тва ви помага нещо ... са не мога да ви кажа повече, че аз сам в офиса а фокуса е пред нас
Дай номера на шасито и ще я разберем каква е. Иначе стъклата ти работят ли нормално? Пиши всичко, което се сетиш като подробности.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
izrotbg
потребител
потребител

Мнение от izrotbg » 10 юни 2008, 17:30

-= WF0BXXGCDBWG59963 е номеmeра а иначе си работят перфектно стъклата, даже нали има едно като двоино натискане и ти сжаля целият прозорец и тва работи сичко си е пушка само че като тряя алармата да ги затвори и става проблема :( :( :( :(
-= JusT Me *** =-
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител

Мнение от debug » 10 юни 2008, 18:08

Според Микрокат не е с фабрична аларма. Най-лесно ще разбереш дали има по наличието на решетчици на пластмасите на средните колонки - там са ултразвуковите обемни датчици, ако колата е с оригинална аларма.
Така че затварянето на прозорците е изпълнено или от неоригинална аларма, или от допълнителен модул. Вероятно проблемът е там или лоша връзка някъде по веригата. Има ли допълнителни кабели, които да влизат във вратата, освен онези в гофрираната гумена връзка? Вдигат ли се прозорците при заключване с ключа?

Изображение Изображение Изображение Изображение
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
izrotbg
потребител
потребител

Мнение от izrotbg » 10 юни 2008, 18:17

-= добра логика, само че тия неща тряя да ги проверя, утре ще я карам в сервиза да смяна на ролки е ремаци, че само тва и остана, и ще ги накарам да видят за кво става дума и после поже да сподоля, ако ви интересува ... :) _friends_ =-
-= JusT Me *** =-
Изображение
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 10 юни 2008, 20:39

Много е вероятно да има проблем в бутона за съответното стъкло и затова да не го вдига. Имах подобен проблем и след като смених бутона всичко се оправи.

Потребителски аватар
S@sel@
потребител
потребител
Регистриран: 28 яну 2005, 23:39
Модел на автомобила: ex.Фиеста 1.1 mi `94 / ex.Фокус 1.8 115к.с.

Мнение от S@sel@ » 10 юни 2008, 23:26

Акумулатора ОК ли е? Има ли друг проблем от рода на - алармата сама се включва - рано сутрин или късно вечер (когато е по- студено)?
БОГ създаде хората, COLT ги направи равни!

Потребителски аватар
izrotbg
потребител
потребител

Мнение от izrotbg » 11 юни 2008, 02:14

-= Парво относно проблема с бутона на стъклото, не разбирам много ама про положение че понякога ги дига понякога не, а когато работи колата нямам проблеми с тях и сичките им функции бачкат, се самнявам да е от тях.

Относно акумулатора, незнам, количката ми е на 1 седмица и не сам я ровил много много, а и не сам забелязал да е имало проблем с алармата през изминалият перион. Утре сам в сервиз за ремаци и ролки и там ще им кажа да метнат едно око на колата като цяло след като сменят тия неще и специално ще попитам за тая аларма да я е**, след тва ще споделя явно вапроса е станал интересен, и на вас. =-
-= JusT Me *** =-
Изображение
Изображение
Изображение

Заключена

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”