Питане за индикатор на арм.табло! ЕТО ГО !
- b2d
- потребител
- Регистриран: 25 мар 2007, 19:19
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 / 2002
- Status: Извън линия
Питане за индикатор на арм.табло! ЕТО ГО !
Да попитам този индикатор под обортомера със един съд с течност (ли какво ли е
) с пръчка в него светна вчера... За какво е масло
Че на маслото му е рано да е... в смисъл 5000км има още до следващата смяна... През един от индикатора за ербега... под обортомера!

Последна промяна от b2d на 21 ное 2007, 20:56, променено общо 1 път.
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Ми то ако няма достатъчно налягане на маслото и да искаш няма да можеш да я караш много. Най - добре покажи индикатора за който говориш, че от обяснението нищо не се разбира - съд с пръчка в него
Силно се съмнявам, че става въпрос не за лампата на маслото, а за някоя друга. Червено ли свети, жълто ли?!
П.С. Колко време кара със светната лампичка ?!

П.С. Колко време кара със светната лампичка ?!

Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
където в числителя стои оценката на обществото за личността, а в знаменателя - самооценката й.
Така колкото повече знаменателя клони към безкрайност, толкова повече дробта клони към нула.
- msotiroff
- потребител
- Регистриран: 30 мар 2007, 21:30
- Модел на автомобила: Ford Galaxy 1,9 TDI
Ford Mondeo 1,8 TD - Местоположение: Пазарджик
Жълтите не са толкова страшни, колкото червените. Сигурен съм, че не е за налягането на маслото. По скоро може да е за нивото му. Абе да не за нивото на антифриз или течността за чистачкиb2d написа:Светна вчера, а може би днес остана за постоянно свети в жълто и ако не се лъжа е през едно от ляво на дясно от ер-бега!

Не можеш ли да снимаш въпросната лампичка и да качиш снимката да видим за какво иде реч, че ми стана изключително интересно.
Същността на човешката личност може да се оприличи на дроб,
- b2d
- потребител
Eто го въпросният датчик... сега мисля, че трябва да се сетите...
http://tranz.it/load.php?id=YEO0RcIDhikXE7Jb22411
http://tranz.it/load.php?id=YEO0RcIDhikXE7Jb22411
- b2d
- потребител
Нямам от същото може ли да е друго 10W40 или трябва да е точно същото
за доливането
То става от капачката която си е отгоре за маслото или ?
Относно този датчик ми казаха в Мото-пфое, че ако го имам колата ми е уникат. Но от това, което им обясних е това най-веротно ще ходя там (ще си запиша час) и е видиме ще и лепнат ли етикет "Уникат"
За това и тук може би нямаме много инфо за този датчик... Може и да греша

Относно този датчик ми казаха в Мото-пфое, че ако го имам колата ми е уникат. Но от това, което им обясних е това най-веротно ще ходя там (ще си запиша час) и е видиме ще и лепнат ли етикет "Уникат"

- The seven
- потребител
- Регистриран: 16 яну 2005, 13:39
- Модел на автомобила: Punto 75 1,2 MPI ELX '96
- Контакти:
b2d написа:Какво го измислихме колеги
Иначе казано никoй друг освен теб не се е сблъсквал с този проблем, а и модела ти е "уникат". Та какво очакваш да е измислено ?b2d написа:... Относно този датчик ми казаха в Мото-пфое, че ако го имам колата ми е уникат. ...
За това и тук може би нямаме много инфо за този датчик... Може и да греша
Поздрави