проблем с оборотите!

Акумулатор. Алтернатор. Стартер. Запалителна система. Осветление и сигнализация.
Mareto5
потребител
потребител
Регистриран: 24 дек 2007, 00:56
Модел на автомобила: Fiesta 1.25 z-tech 16v 97g.
Status: Извън линия

Мнение от Mareto5 » 28 дек 2007, 00:03

shopa_07 написа:При мен има почти същия проблем.Паля сутрин колата без проблем(пали веднага) и след това започва да мени оборотите.Качва ги до 1300 и после бързо ги смъква всеки път различно.Някой път гасне,някой път паднат до 700-800 и пак ги качва на 1200-1300 и така около 5 мин,предполагам че докато позагрее.Като се опитам да я изфорсирам когато се опитва да загасне след запалването,работи като че ли на 3 цилиндъра докато качи към 1200-1300 оборота и пак се усеща едно леко тресене.При тръгване веднага работи добре,но като сменям скоростите веднага бута оборотите и опитва да загасне.Трябва да измина около 300-400 метра за да се оправи и след това проблема изчезва до другата сутрин,което същото се повтаря..Прави ми впечатление,че лятото когато съм я оставил на слънце отивам паля и няма проблеми с оборотите.Като и откача клемите на акумулатора я оставям за 15-20 мин.После закачам ги и паля(без проблем).Тогава пък за почва да държи обороти около 700 на празен ход и на сфетофарите леко я форсирам за да не се мъчи.Така може да кара 2-3 дена(всеки път различно) и после от самосебе си се оправя като горния проблем с мененето на оборотите си остава.От какво идва проблема.Ако някой знае или предполага ще съм му благодарен.
ПРИ МЕН Е АБСЛЮТНО СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ АКО РАЗБЕРЕ6 ОТ КВО Е ПИШИ, АКО НЕ ЩЕ Я ПАЛЯ ФИСТАТА

Отговори

Върни се в “ЕЛ. ИНСТАЛАЦИЯ и ОБОРУДВАНЕ”