свети ми лампичка с удивителен
-
- Потребител
- Регистриран: 05 авг 2007, 16:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo Ghia 2.0i 16v 93г.
- Status: Извън линия
Re: свети ми лампичка с удивителен
Ами това означава че нямаш ... или не ти работи ABS.
Виж със VIN-декодера за твоето Мондео дали дава че има ABS (и аз мисля че трябва да имат всички мондео-та но друго си е проверката).
И ако има
- почваш с бушоните (тези дето са под волана там беше за ABS-a) номера му е 22 за 7.5А кафяв на цвят.
Ако там е наред - търсиш има ли го модула за ABS, датчиците и т.н.
Като нищо може да са ти го скопили ....
А като дадеш контакт трябва да светне лампичката за ABS-а на таблото и след малко да угасне.
Виж със VIN-декодера за твоето Мондео дали дава че има ABS (и аз мисля че трябва да имат всички мондео-та но друго си е проверката).
И ако има
- почваш с бушоните (тези дето са под волана там беше за ABS-a) номера му е 22 за 7.5А кафяв на цвят.
А като дадеш контакт трябва да светне лампичката за ABS-а на таблото и след малко да угасне.
- MIG19
- потребител
- Регистриран: 25 яну 2008, 20:49
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 16v 136ks.Zetec Седан
Бате къде е този модул за АБС че всички бушони са здрави.Edinuser написа:Ами това означава че нямаш ... или не ти работи ABS.
И ако има
гласувате за едно сладко дете http://www.pampers.bg/profile/14250
- NightRider
- потребител
- Регистриран: 01 сеп 2007, 16:31
- Модел на автомобила: Mondeo 2.0 '93г. Zetec, Ghia, Седан, ГИ Фобос
- Контакти:
При липса на 2 датчика какъв АБС търсите. Модула и да го има и да го няма все тая.MIG19 написа: А имам един въпрос мондеото само на предните ли спирачки има АВS защото от зад няма никакви кабели или датчици.
- MIG19
- потребител
- Регистриран: 25 яну 2008, 20:49
- Модел на автомобила: Мондео 2.0 16v 136ks.Zetec Седан
Възможно е да не съм видял датчика че бързах тогава.NightRider написа:При липса на 2 датчика какъв АБС търсите. Модула и да го има и да го няма все тая.MIG19 написа: А имам един въпрос мондеото само на предните ли спирачки има АВS защото от зад няма никакви кабели или датчици.
гласувате за едно сладко дете http://www.pampers.bg/profile/14250