Проблем с левия дигитален дисплей
-
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2017, 20:51
- Status: Извън линия
Проблем с левия дигитален дисплей
Здравейте , нов съм тук а и от скоро притежавам Форд Мондео 2002-2.0 tdci . Имам пробем с левия дигитален дисплей ... При контакт изписва 20C и след кратко време се появяват --,-- и светват две лампи в горния ляв ъгъл на таблото жълта и червена снежинки. Поразрових се във форума и намери подобна тема където е обяснен този проблем с повреден или липсващ датчик за вншна температура , проверих няма го ...
Въпроса ми е на този дисплей трябва ли да се появи и друга информация като например "иконка" за гориво когато влезе в резерва или нещо такова или е дисплей с инфо само за температурата ?
Благодаря .
Въпроса ми е на този дисплей трябва ли да се появи и друга информация като например "иконка" за гориво когато влезе в резерва или нещо такова или е дисплей с инфо само за температурата ?
Благодаря .
-
- потребител
- Регистриран: 04 май 2017, 19:14
- Модел на автомобила: Форд Мондео 2000 DI 2002 година
- Status: Извън линия
Re: Проблем с левия дигитален дисплей
аз имах същия проблем но го оправиха датчика за външна температура се намира под един от фаровете .Ако нямаш никаквои копчета полосчетата за чистачките и мигачите значи само външната температура ще ти се показва ,така мисля .